Caz terifiant în Brașov! Un muncitor îngropat în pământ a fost decapitat chiar de exacavatorul care trebuia să îl salveze

O operațiune de salvare s-a transformat în decapitarea unui muncitor care fusese înghițit de pământ. Pompierii au încercat să îl scoată din groapă cu un exacavator.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Caz terifiant în Brașov după ce un muncitor a căzut într-o groapă și a fost înghițit la propriu de pământ. 

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri despre Alexandra: ”Era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea! Și am văzut ceva: o brățară micuță, pe care i-am dăruit-o ultima oară când ne-am văzut!”

Citeste si: Gabriela Firea i-a cerut unui jurnalist să o lovească: "Daţi-mi o palmă, un pumn, faceţi-mi ceva"

Citeste si: Bărbatul care a ucis-o pe Angelica Antonie și fiul ei de șapte ani a comis aceeași greșeală în urmă cu trei săptămâni

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Caz terifiant în Brașov! Un muncitor îngropat în pământ a fost decapitat chiar de exacavatorul care trebuia să îl salveze

Muncitorul a căzut în groapă pe șantierul unde lucra, iar pământul de deasupra lui s-a surpat și l-a acoperit cu totul. Forțele de ordine ajunse la fața locului nu au avut utilajele necesare pentru a-l salva, așa că au apelat la un exacavator. 

Excavatorul care săpa în căutarea muncitorului băga cuva în pământ la întâmplare și la un moment dat a atins trupul bărbatului îngropat în pământ. 

Procurorii anchetează întreg incidentul și vor să strabilească dacă operatorul acestui excavator a acționat din dispoziția conducătorului intervenției și dacă victima era în viață în momentul în care a fost decapitată. 

În anchetă sunt implicați și pompierii care au asistat la operațiunea de salvare. 

Un alt bărbat, de 44 de ani, a fost îngropat de la piept în jos sub malul de pământ. A fost scos conștient și dus la spital.

Accidentul a avut loc pe o proprietate privată din Brașov, unde câțiva muncitori săpau un șanț pentru canalizare. Doi dintre ei, spun martorii, erau urcați pe grămadă de pământ care s-a surpat brusc.

„A trecut trenul și s-a vibrat aici totul dintr-o dată și s-a surpat pământul. Ei au căzut cu tot cu pământ.”, a declarat unul dintre colegi. 

Urmatorul articol
Citește și:

Marius Florea Vizante, desfigurat și plin de sânge! Imaginea care i-a șocat pe admiratorii actorului

Alex Bodi a plâns ca un copil în brațele Biancăi înainte de despărțire. Ultimele imagini cu celebrul cuplu

Campionatul Mondial de Skandenberg, la Constanța: ION ONCESCU, CAMPION MONDIAL pentru a șasea oară

Horoscop pe trei zile. Ce-ți rezervă astrele în acest weekend

Bilanț Covid-19, 22 septembrie! 45 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies