Caz uluitor în Botoșani! Un bărbat a ajuns la spital cu un pahar în fund! Ce le-a zis medicilor

Un bărbat din județul Botoșani a ajuns la spital cu un pahar în fund. Cum a ajuns acolo.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

In articol:

Medicii de la Spitalul Județean Botoșani au rămas fără cuvinte atunci când l-au consultat pe un bărbat în vârstă de 51 de ani care a sosit la unitatea de primiri urgențe acuzând dureri cumplite.

Cazul mai puțin obișnuit a ajuns pe mâna medicilor chirurgi, care s-au văzut nevoiți să îi scoată pacientului un pahar din fund.

Citeste si: Îngrozitor! Doi tineri care trebuiau să se căsătorească în august au murit ținându-se de mână. Cum s-a întâmplat oribilul accident

Citeste si: Tânără, violată de un bărbat care ieșise din pușcărie cu doar câteva ore înainte! Ce a putut să îi facă

Citeste si: Declaraţii fabuloase despre calificarea lui Costin Gheorghe de la Exatlon în semifinale! Mama sportivului s-a aşezat în genunchi! "Am plâns de fericire" EXCLUSIV!

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a sosit la spital cu sângerări la nivelul anusului, iar în urma unei radiografii, medicii au observat că acesta are un pahar în corp. Medicii au rămas fără cuvinte atunci când au văzut pe radiografie că paharul era cu gura în jos.

Cum a ajuns paharul în anusul pacientului

În ciuda încercării scoaterii obiectului din anusul pacientului, acest lucru a fost imposibil. De asemenea, din cauza riscului de spargere a paharului, medicii au decis să îl supună unei intervenții chirurgicale.

Paharul a fost scos prin abdomen, iar pacientul a rămas internat în spital.

Bărbatul le-a spus ulterior cadrelor medicale că ar fi avut o sângerare în zonă, așa că s-a gândit că o poate opri cu ajutorul paharului.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate