Caz unic în lume! S-a născut orb, surd și cu o gaură în inimă, iar boala pe care o are a primit numele lui! Cum arată acum, la șase ani

Un copil din Alamaba este unic în lume. S-a născut cu o serie de defecte extrem de grave. Orb, surd și cu o gaură în inimă, medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Grayson Kole Smith s-a născut cu o serie de defieciențe atât de rare încât medicii au numit boala pe care el o are „sindromul Grayson”, pentru că nu a mai fost niciodată întâlnită.

Grayson Kole Smith este din Alabama și s-a născut cu o treime din cutia craniană lipsă, cu o gaură în inimă, surd, orb și cu mai multe deformații. Medicii se așteptau ca bebelușul să moară, însă copilul are acum șase ani, spre uimirea specialiștilor.

Citeste si: Vrei să ştii cu ce se ocupă cu adevărat soţul Adelinei Pestriţu? Uite ce afacere îi aduce bani frumoşi tânărului! EXCLUSIV!

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Roxana a plecat de la penitenciar imediat după ce a devenit soția lui Radu Mazăre! Toată lumea credea că vor petrece 48 de ore împreună

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul elevului despre care s-a spus că s-a sinucis pentru că nu a luat bacalaureatul! Ce au descoperit medicii legiști

fara descriere

Micuțul Grayson a îndurat până acum 36 de intervenții chirurgicale și a început să învețe să vorbească. Părinții nu au reușit să găsească până acum un caz asemănător în toată lumea și cred că fiul lor este „o rază de lumină”.

Jenny și Kendyl Smith au fost devastați când li s-a spus că bebeluțul lor nu avea să trăiască mai mult de o lună. El a fost dus într-o secție în care ajung copiii care nu mai au șanse de supraviețuire și primesc acolo ultimele îngrijiri înainte de moarte. „Am avut mereu speranța că vom găsi o familie care să aibă un copil asemănător cu al nostru. Dar el este singurul din întreaga lume care s-a născut cu toate aceste handicapuri. Zâmbește mereu, indiferent câtă durere simte în acele momente. A fost foarte greu pentru noi, dar ne rugăm pentru el în fiecare zi”, a declarat mama lui, în vârstă de 39 de ani. 

surs foto: captura video

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate