ȘOC! Cum încearcă polițiștii să-l împiedice pe Dincă să se sinucidă! ”Au luat toate măsurile de securitate! Este păzit non-stop”

Gheorghe Dincă lasă impresia că vrea să se sinucidă, motiv pentru polițiști să ia toate măsurile care să împiedice acest lucru

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Gheorghe Dincă este pe zi ce trece o persoană din ce în ce mai imprevizibilă și șochează cu fiecare cerință pe care o are. Bărbatul care le-ar fi ucis cu sânge rece pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, conform declarațiilor date până acum de el în arest, pare a ridica, de fiecare dată, tot felul de pretenții.

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu și mama adolescentei, internați de urgență! Anunțul medicilor

Citeste si: Avocatul familiei Melencu, în stare de șoc! Reacția lui Tonel Pop după ce mama Luizei a leșinat, iar bunicul a vrut să-și dea foc

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Liviu Dragnea, coleg cu Gheorghe Dincă! La asta nu se aștepta nimeni

Gheorghe Dincă i-a suprins cu toate cererile din arest

Primele dăți în care oamenii legii au fost surprinși de atitudinea lui Dincă au fost la reconstiturea crimelor. Atunci, criminalul din Caracal a șocat în momentul în care a dorit să bea numai apă plată la sticlă mică și să mănânce un sandviș, întrucât susținea că îi este foame, mai mult, a cerut să stea la umbra, fiindcă ”îl deranja” soarele!!!

Cerințele lui Dincă s-au înmulțit în timp. Drept dovadă, surse din anchetă spun că Gheorghe Dincă a vrut să stea singur în celulă! Criminalul s-ar fi plâns că persoanele cu care este ”cazat” cu el în arest ar putea da informații în exterior și acest lucru ar dăuna în cazul din Caracal. În atari condiții, Dincă mergea pe ideea că ar fi mai bine să fie izolat, departe celor doi necunoscuți cu care a împărțit ”camera” din pușcărie în ultimul timp.

Gheorghe Dincă vrea să se sinucidă în pușcărie! Ce au decis oamenii legii!

Doleanțele de a fi singur în celulă au dus imediat la ideea că Gheorghe Dincă vrea să se sinucidă în pușcărie. Din acest motiv, pentru a evita orice șansă ca bărbatul să își pună capăt zilelor, anchetatorii au decis să îl transfere pe Dincă din Arestul Central al Capitalei, loc în care nu este un sistem de siguranță pus la punct, la Penitenciarul Jilava. Aici, monstrul din Caracal este păzit non-stop de polițiști și nu există deloc riscul de a se întâmpla vreo nenorocire. 

Citește ce spun oamenii de la fața ocului pe știrilekanald.ro

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

 

Galerie foto 
Citește și:

Mișcări suspecte pe contul de socializare al olandezului criminal! Cine a intrat pe contul lui Joop, după ce acesta s-a sinucis?

Mama Luizei Melencu e sigură că fiica ei e în viață! Detaliul pe care nu l-a observat nimeni până acum: „Fata mea avea un lănțișor și...”

Tonel Pop aruncă bomba în cazul Caracal: „Recoltarea ADN-ului acoperă ilegalități la nivelul INML sau DIICOT”

Pedofilul olandez, filmat înainte de crimă. Doctor în drept: „E puțin probabil să fi acționat singur”

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies