WOW

Cazul care a ului lumea! O tânără vrea să îşi mănânce de Crăciun mama, care a murit de curând

O femeie care şi-a pierdut mama în urmă cu doar câteva luni, a şocat o lume întreagă, după ce a declarat că vrea să-şi condimenteze masa de Crăciun cu...cenuşa celei care i-a dat naştere.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Cazul care a ului lumea! O tânără vrea să îşi mănânce de Crăciun mama, care a murit de curând
 
Debra Parsons, în vârstă de 41 de ani, şi-a pierdut mama în urmă cu doar câteva luni, iar dorul de ea e prea puternic, fapt pentru care ea a decis să-şi condimenteze felurile de mâncare, inclusiv curcanul şi budinca, cu cenuşa femeii care a murit în mai, în urma unei infecţii respiratorii.
 
Conform Mirror, femeia a luptat cu depresia, dar dorul de mama sa a împins-o la o decizie bizară: să mănânce resturile incinerate ale femeii. „La început le ţineam într-o pungă sigilată, cu care dormeam în pat. Dar nu simţeam că e aproape de mine. Apoi am avut un impuls: am deschis punga, mi-am lins degetele şi le-am băgat înăuntru. Nici nu ştiam ce fac când am gustat cenuşa. Gustul m-a calmat pentru prima dată de la moartea mamei mele”.
Decizia femeii nu l-a speriat, însă, pe logodnicul ei, care a spus că îi susţine hotărârea. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune