El este tânărul care a fost găsit spânzurat de un tobogan într-un parc din Craiova! Bogdan avea 21 de ani și era student

Un tânăr din Craiova a fost găsit spânzurat de un tobogan. Cine era, de fapt, acesta.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În cursul zilei de joi, un tânăr a fost găsit spânzurat de un tobogan, într-o zonă de blocuri din Craiova, pe strada Emanoil Chinezu. Trupul neînsuflețit al lui Bogdan Bojan a fost găsit chiar de către un locatar. Tânărul în vârstă de 21 de ani din Craiova era student la Facultatea de Automatică. Conform informațiilor apărute în presă, Bogdan ar fi fost consumator de droguri. El a fost găsit spânzurat cu o sfoară de rafie, conform news.ro.

Citeste si: Elena Merişoreanu, apariţie de senzaţie la un salon de înfrumuseţare de lux! Are 70 de ani, dar uite cum arată! A fost sufletul petrecerii! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Cum le numește Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu

Citeste si: Catalin Botezatu: „Energia mea vine din dragostea pentru munca”

”Aspectele referitoare la consumul de droguri nu sunt confirmate, însă este avută în veder și această variantă în anchetă”, arată IPJ Dolj.

Familia lui Bogdan este îngenuncheată de durere. Tatăl lui este medic, iar mama sa este contabilă, însă cei doi au divorțat în urmă cu ani de zile. Tânărul de 21 de ani locuia cu mama sa, care a suferit un accident vascular, scrie Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate