Cazul crimelor din Caracal. Avocatul lui Gheorghe Dincă: "Are regrete și plânge, se gândește la..."

Gheorghe Dincă plânge în arest și susține că regretă ce a făcut

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Avocatul lui Gheorghe Dincă susține că monstrul din Caracal a început să aibă mustrări de conștiință.

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a declarat la un post de televiziune că bărbatul care a recunoscut că le-a sechestrat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu plânge și a declarat că-și regretă faptele.

Cazul crimelor din Caracal. Avocatul lui Gheorghe Dincă: "Are regrete și plânge"

"Gheorghe Dincă are regrete și plânge, se gândește și la familiile victimelor și la familia lui. El a început să conștientizeze la un moment dat. Eu cred că a fost o problemă și pentru faptul că nu și-a luat medicamentele care trebuia.

fara descriere

Probele care dovedesc că Luiza e moartă există în sine. Există și probe tehnico-științifice. Expertizele INML care arată anumite lucruri cu titlu științific. Nu e vorba decât de declarațiile lui. În ceea ce o privește pe Alexandra, cunoașteți situația. În ceea ce o privește pe Luiza, există fragmente osoase de natură umană care au fost trimise la FBI. Așteptăm acum expertiza. E clar că nu există a treia victimă. Există doar două victime.

El a fost cooperant de când am intrat eu în dosar, chiar înainte”, a declarat, la Antena 3, avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate