Cazul crimelor din Caracal. Avocatul lui Gheorghe Dincă: "Are regrete și plânge, se gândește la..."

Gheorghe Dincă plânge în arest și susține că regretă ce a făcut

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Avocatul lui Gheorghe Dincă susține că monstrul din Caracal a început să aibă mustrări de conștiință.

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a declarat la un post de televiziune că bărbatul care a recunoscut că le-a sechestrat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu plânge și a declarat că-și regretă faptele.

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Cazul crimelor din Caracal. Avocatul lui Gheorghe Dincă: "Are regrete și plânge"

"Gheorghe Dincă are regrete și plânge, se gândește și la familiile victimelor și la familia lui. El a început să conștientizeze la un moment dat. Eu cred că a fost o problemă și pentru faptul că nu și-a luat medicamentele care trebuia.

Probele care dovedesc că Luiza e moartă există în sine. Există și probe tehnico-științifice. Expertizele INML care arată anumite lucruri cu titlu științific. Nu e vorba decât de declarațiile lui. În ceea ce o privește pe Alexandra, cunoașteți situația. În ceea ce o privește pe Luiza, există fragmente osoase de natură umană care au fost trimise la FBI. Așteptăm acum expertiza. E clar că nu există a treia victimă. Există doar două victime.

El a fost cooperant de când am intrat eu în dosar, chiar înainte”, a declarat, la Antena 3, avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ioana Grama a născut! Mesajul postat de vloggeriță la scurt timp după ce și-a strâns fetița în brațe: „A fost greu, dureros, dar este o fericire unică"

Dumnezeule! Cum s-a îmbrăcat Carmen de la Sălciua la nunta Ilenei, sora lui Culiță Sterp! E mai mult goală!

Ultimă oră: Una dintre victimele din ”TIR-ul morții” din Anglia ar fi lucrat în România

Costin Mărculescu nu a scăpat de executarea silită! Actorul trebuie să plătească băncii datoria de 6.619 lei, dar şi dobânzi şi penalităţi!

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies