Cazul Dani Mocanu! Ce se întâmplă, de fapt, cu manelistul după ce și-a anunțat retragerea! Declarații EXCLUSIVE

Dani Mocanu a decis să se retragă din muzică și, mai mult decât atât, să se dedice unei activități care, pentru mulți care îl cunosc, pare greu de înțeles: convertirea oamenilor la credința în Dumnezeu.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Dani Mocanu a decis să se retragă din muzică și, mai mult decât atât, să se dedice unei activități care, pentru mulți care îl cunosc, pare greu de înțeles: convertirea oamenilor la credința în Dumnezeu.

Data retragerii, a spus chiar Dani Mocanu, este ziua de 7 ianuarie 2021, până atunci având însă de gând să lanseze câteva piese, proiecte pe care, susține manelistul, le are deja în lucru.


In articol:

Citeste si: Dani Mocanu, primele declarații despre retragerea din muzică! ”Veți vedea zeci, sute de prostituate pocăite”

Citeste si: Scandal uriaș cu interlopi! Dani Mocanu și-a ieșit din minți! L-a bătut pe George, vărul lui Emi Pian

Doar că, până la retragerea din muzică, Dani Mocanu a decis să își trăiască viața la maximum, așa cum simte el. Așa că, fără să stea pe gânduri, zilele trecute a făcut o investiție uriașă într-o mașină la care oamenii obișnuiți pot doar visa. ”Am decis să îmi cumpăr, înainte de a renunța la muzică și la cele lumești pentru a mă dedica lui Dumnezeu și convertirii, o mașină. E scumpă, știu, dar așa voi arata oamenilor că Dumnezeu te ajută, cu adevărat, atunci când ai nevoie, că te ajută să îți îndeplinești visurile pe care le ai, așa cum a făcut cu mine”, ne-a explicat, în exclusivitate, Dani Mocanu. Iar mașina cumpărată, un Lamborghini Urus, a costat o sumă care, probabil, ar ajunge unui om o viață întreagă: 300.000 de euro, bani pe care Dani Mocanu i-a plătit fără să stea pe gânduri.

Citeste si: Luna decembrie aduce marea recalculare! Ce trebuie să știe pensionarii - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Mai mult, ne-a precizat, în exclusivitate manelistul, cumpărarea unei asemenea mașini nu înseamnă că ar fi renunțat la ideea de a se retrage din muzică. ”O să am o viață nouă, o să renunț la muzică, nu am glumit”, ne-a spus Dani Mocanu, explicând că mașina respectivă îl va ajuta în a converti cât mai mulți oameni și că nu va renunța la lux.

 

Dani Mocanu și-a explicat decizia retragerii

”Doresc să am o nouă viață, doresc să renunț la muzică”, a spus, vizibil încurcat, Dani Mocanu. ”Am ales să pun stop unei cariere frumoase, unei cariere care mi-a adus mulți bani, care mi-a adus putere, valoare, notorietate, care m-a făcut cunoscut pe tot Pământul. (...) Nu la voia întâmplării am ajuns numărul 1 în tot ceea ce înseamnă muzică în România. Cineva a fost în spatele meu tot timpul, mi-a dat forță, pentru că de unul singur e imposibil să ajungi unde am ajuns. (...) Trebuie să curățăm viețile noastre, nu doar mâinile noastre. Trebuie să curățăm sufletele noastre. În spatele meu era Dumnezeu, El m-a ajutat și mi-a dat forță să ajung numărul 1. Renunț la tot pentru Dumnezeu”, a explicat Dani Mocanu într-un vlog spovedanie.

Dani Mocanu
Dani Mocanu isi traieste viata la maximum

”Pe data de 7 ianuarie 2021 voi lansa ultimul meu proiect muzical. Până atunci voi mai lansa 5 proiecte muzicale, dar vor fi 5 proiecte de rang înalt, cel mai înalt din România, pentru că Dumnezeu vrea să termin în top. Pe data de 7 ianuarie 2021 voi fi dispus să renunț la muzica mea pentru Dumnezeu. Voi cânta muzică duhovnicească, voi cânta muzică și voi transmite mesaje pentru a aduce cât mai multe suflete pe Calea lui Dumnezeu”, a mai spus manelistul Dani Mocanu.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

RĂSTURNARE completă de situație! Cât va mai dura, de fapt, epidemia de COVID-19

Rețetă: Tort de ciocolată fără coacere: O explozie de arome, un adevărat deliciu

Carmen de la Sălciua, în al nouălea cer alături de un bărbat misterios. Ce a apărut pe Instagramul artistei: „Chiar tot ce îți dorești...”

Florin Pastramă își trădează soția?! Ce face soțul lui Brigitte când ea nu este în preajmă. Dezvăluiri incendiare: „Florin când pleacă de acasă...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies