”Cazul de la Caracal se va încheia subit cu o sinucidere”! Brokerul Cristian Sima crede că adevărul nu se va afla niciodată

Cristian Sima, fost șef al bursei de la Sibiu, crede că în spatele crimelor de la Caracal e de fapt un caz mai complicat decât HexiPharma.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Scriitorul Cristian Sima, fost șef al bursei de la Sibiu, spune că ”isteria națională” provocată de crimele de la Caracal se va încheia subit cu o sinucidere sau un accident. Sima lasă să se înțeleagă că în spatele unui banal caz de răpire, cum a fost inițial, se ascund detalii care nu vor ajunge niciodată la public.

Citeste si: ”Nenea Țiriac, în finala din '72 erai mort de oboseală”! Un român celebru îi ia apărarea Serenei Williams

Citeste si: Fosta soţie a lui Giani Kiriţă s-a combinat cu un iubit mai tânăr cu 15 ani decât ea! Dana i-a dăruit doi copii lui Giani!

Citeste si: Bomba anului: Radu Mazăre se însoară în închisoare! Fratele fostului primar al Constanței a spus totul: "După ce se căsătoresc, vor fi nașii colegului de celulă"

”Nu am comentat cazul Alexandra și nu vreau să intru în isteria națională generată de el. Am însă o presimțire, cazul e mult mai complicat și mai grav decât pare și la fel ca Hexipharma se va termina, subit, printr-o sinucidere sau printr-un accident. Apoi va deveni o alta elodia perpetuă. Lumea va continua să bată câmpii pe Facebook dar adevărul nu-l veți afla niciodată”, a scris Cristian Sima pe contul lui de socializare.

Cine este Cristian Sima

fara descriere

Cristian Sima poreclit ”brokerul fugar” este un om de afaceri, doctor în matematică, devenit celebru în 2012 după ce a fost acuzat de mai mulți clienți că i-a păgubit cu peste un milion de euro în tranzacții riscante. Sima a scăpat de acuzații însă a plecat definitiv din România, după acest episod, și s-a stabilit în Elveția unde a început să-și scrie memoriile.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate