Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Dan Cruceru după eliminarea de la Survivor a Faimosului Cezar Juratoni: "Balaurul..."

Prezentatorul Survivor Dan Cruceru, mesaj după eliminarea lui Cezar Juratoni

Distribuie pe:

Autor: R.L.

dan-cruceru-cezar-juratoni


In articol:

Faimosul Cezar Juratoni a părăsit Survivor România cu doar o săptămână înainte de Marea Finală. Luptătorul care a făcut parte din echipa Faimoșilor a fost învins la voturi de colega lui, Elena Ionescu. Vizibil emoționat și afectat de eliminare, Cezar a avut puterea să spună câteva cuvinte ca mesaj de adio.

„În primul rând, eu vreau să vă mulțumesc vouă pentru această ocazie. Eu am zis, la mine e totul sau nimic. (...). Viața e o luptă și la fel ca și în Survivor, așa e și afară. Poți să dai și de oameni buni și de oameni răi. Tu trebuie să îți păstrezi calea, să fii drept și așa o să ajungi acolo unde îți dorești tu, doar prin muncă și prin devotament și niciodată nu o să faci ceva extraordinar fără sacrificiu", a spus Faimosul Cezar de la Survivor.

Citeste si: Nuntă la Survivor România! Lola se mărită cu iubitul ei, George! ”Vor fi două nunți, una în Moldova, una la București!” Detalii și declarații exclusive

Citeste si: Ghiță Balmuș, declarații șoc despre Elena Ionescu! Faimosul a spus de ce a vrut să o tundă la chelie pe cântăreață la Survivor România! ” Am greșit aducându-i injurii”

Citeste si: Elena scrie istorie la Survivor România! I-a eliminat pe Iancu si Cezar

 

Dan Cruceru, mesaj de adio pentru Cezar Juratoni după eliminarea Faimosului de la Survivor

cezar-juratoni-eliminat-survivor-romania

Ca după fiecare eliminare, prezentatorul show-ului de la Kanal D i-a dedicat și lui Juratoni un scurt mesaj. Dan Cruceru s-a pozat cu fostul component al echipei roșii și a avut numai cuvinte de laudă despre el.

"Cezar - balaurul faimoșilor, un adevarat luptător, atât în viața reală, cât și în această competiție. A fost unul din liderii Faimoșilor, pregătindu-i atât moral cât și fizic. Calmul debordant și echilibrul de care a dat dovadă l-au făcut remarcat în fața publicului și respectat de către echipă. 🔥🔥🔥 Iți multumim că ai făcut parte din aceast show fenomen, @cezarjuratoni!", a spus prezentatorul Dan Cruceru pe contul său oficial de Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate