Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Marcel Toader, imediat după decesul fulgerător al omului de afaceri

Numeroase persoane au fost șocate de decesul fulgerător al lui Marcel Toader. Imediat după ce s-a aflat de moartea acestuia, mesajele au început să curgă pe pagina sa de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Dumnezeu să-l odihnească! Of, Doamne, nu pot crede", "Drum lin, prieten drag ! Cu siguranță o să ajungi într-un loc mai bun, pentru că tu ai fost un om minunat ! Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace. Condoleanțe familiei îndurerate! Drum presărat cu flori să ai și îngerașii să te păzească mereu ! Rămas bun, om cu suflet mare!", "Zbor lin către îngeri! Nu îmi vine să cred", "Dumnezeu sa te odihneasca Marcel", au fost doar câteva dintre mesajele publicate pe pagina de Facebook a lui Marcel Toader după decesul acestuia.

Marcel Toader a murit! Cauza morții

Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea și al Mariei Constantin a murit astăzi.

Din primele informații, se pare că Marcel Toader a suferit un infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la masă cu câțiva prieteni. 

Marcel Toader a fost un cunoscut om de afaceri prezent adesea în showbiz-ul românesc.

Potrivit primelor informații, Marcel Toader ar fi fost la un prieten, în Periș, atunci când a început să se simtă rău. El ar fi suferit infarctul până când a ajuns Ambulanța.

Echipajul medical l-a resuscitat la fața locului, însă, din nefericire, la ora 17:02, a fost declarat decesul omului de afaceri.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate