Ce a făcut o fană în memoria Denisei Manelista e înduioșător VIDEO

Moartea Denisei Manelista a fost un adevărat șoc pentru zecile de mii, poate chiar sute de mii, de fani pe care îi avea îndrăgita cântăreață, mjulți dintre ei, în ciuda faptului că au trecut deja doi ani d ela nefericitul eveniment, nereușind să uite drama prin care a trecut artista.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Iar una dintre fanele Denisei Manelista a decis să facă un gest de-a dreptul înduioșător pentru a demonstra că artista nu a fost uitată nicio secundă.

Citeste si: Prima și singura poză cu adevăratul iubit al Denisei Răducu! Cum o veghează Florian pe fosta iubită la mormânt, în fiecare zi

Citeste si: Urmaşa Denisei Manelista a fost la locul de veci al cântăreţei! “Cat Sonnya” a depus un buchet cu flori la mormântul Denisei! FOTO

Citeste si: Imagini emoționante din casa Denisei Răducu! Fotografia artistei stă lângă cea cu Arsenie Boca

Astfel, într-o filmare pe care apoi a pus-o pe internet, tânăra fană a Denisei Manelista a făcut o serie de dezvăluiri despre cântăreață, dovedind, așa cum ulterior au verificat și reporterii WOWbiz.ro, că știe tot despre regretata cântăreață care s-a sins din viașță la doar 27 de ani din cauza unei boli cumplite.

”Pentru mine Denisa a fost totul. Am crescut odată cu ea, pe muzica ei. Am decis să povestesc câteva date despre ea în acest videoclip. Denisa va rămâne legendă pentru totdeauna și noi, fanii ei, niciodată nu o vom uita pentru că o iubim la nesfârșit. Pe zi ce trece dorul de ea crește și când îi vad prietenele cu copii îmi imaginez cum ar fi fost totulpentru ea dacă nu se întâmpla ce s-a întâmplat. Mereu mă mândreaam cu Denisa și la toata lumea spuneam că amândouă suntem Săgetator și că diferența de ziua de naștere este doar o zi, eu pe 12 și ea pe 13.

fara descriere

Nu îmi imaginez cum va fi viața de acum înainte fără frumoasa mea Denisa. De abia acum am realizat că Denisa m-a părăsit. Eu m-am rugat la Dumnezeu să o salveze și în același timp plângeam. Și acum plâng, îmi este foarte greu să îmi imaginez viața fără ea. Eu niciodată nu o voi uita pe Denisa pentru că o iubesc la nesfârșit, Denisa va fi prezentă în sufletul meu toata viața mea”, a declarat fana Denisei Manelista, o tânără care, culmea, chiar seamănă cu artista.

Denisa Manelista a murit din cauza unui cancer, la doar 27 de ani

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva şi pentru a o vindeca. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Manelista a murit, pe 23 iulie, în urmă cu doi ani, acasă la ea, vegheată de sora, mama şi cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate