Prima și singura poză cu adevăratul iubit al Denisei Răducu! Cum o veghează Florian pe fosta iubită la mormânt, în fiecare zi

Denisa Răducu a avut, în ultima parte a vieții, un iubit, însă acesta a preferat să păstreze o discreție maximă asupra identității sale.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Iubitul Denisei Răducu a evitat să de ochii cu presa la înmormântarea câtăreței și a venit însoțit de mai mulți prieteni îmbrăcați la fel ca el și cu aproximativ aceleași coordonate fizice. Așa se face că identitatea bărbatului a rămas sub semnul întrebării până azi, chiar dacă la vremea respectivă s-au făcut publice fotografii cu ”presupusul iubit” al Denisei Răducu.

fara descriere

Există totuși o singură fotografie cu Florian, iar aceasta se află la mormântul Denisei de la cimitirul din Drăgășani, Vâlcea. Aceasta se află în vitrina improvizată deasupra locului de veci, în care au fost așezate mai multe obiecte personale, fotografii și aminitiri care i-au aparținut interpretei. Printre acestea se află și o imagine în care apare un bărbat atletic, ras în cap, care este nimeni altul decât iubitul Denisei Răducu.

fara descriere

În prezent, Florian nu locuiește în România. După înmormaântare, el s-a întors în Spania, acolo unde controlează mai multe afaceri. ”Nu am mai ținut prea mult legătura cu el. Știu că se ocupă de clubul pe care îl are în Barcelona, că doar asta îl mai interesează. Din ceea ce știu eu, nu și-a refăcut viața, dar nu suntem atât de apropiați și nici nu am ținut legătura, am avut niște discuții și ne-am cam certat”, a declarat cumnatul Denisei Răducu pentru WOWbiz.ro, în urmă cu ceva vreme.

Citeste si: Alinu AJ, mesaj sfâșietor la 2 ani de la moartea Denisei: ”Ești departe, dar ne vom revedea”

Citeste si: Tatăl Denisei Răducu are sufletul distrus, la doi ani de la moartea fiicei! ”Oamenii din jurul ei care au jefuit-o şi au distrus-o”

Citeste si: Cel mai vesel loc de veci din țară! Cum arată mormântul Denisei Manelista

Denisa Manelista a murit din cauza unui cancer, la doar 27 de ani

fara descriere

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular și, timp de câteva luni, a luptat cu boală cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva și pentru a o vindecă. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Manelista a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de sora, mama și cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate