Ce a putut sa spuna avocata criminalei de la metrou in momentul in care a fost intrebata cum o cheama! Raspunsul a fost pur si simplu halucinant!

Magdalena Serban a socat, ieri, atunci cand a aparut in fata oamenilor legii pentru a contesta arestul preventiv de 30 de zile!

Autor: Lia Popescu

Ucigasa de la metrou a sustinut ca ea nu crede ca a omorat-o pe Alina Ciucu si, pana nu i se va prezenta un act de deces, considera ca i se face o nedreptate sa stea internata la Spitalul Penitenciarului Jilava! (citeste ce dialog halucinant a fost in prima seara intre criminala de la metrou si anchetatori! ce a determinat-o pe femeie sa spuna ca se marita)

 

 

 

Daca criminala a avut si acum, la fel ca si pe perioada audierilor, un comportament ce a dat de gandit anchetatorilor, ei bine, si avocata femeii de 36 de ani i-a surprins pe toti cu atitudinea sa autoritara! Astfel, surse aflate la tribunal sustin ca aparatoarea Magdalenei Serban nu a dorit, initial, sa isi dezvaluie

numele atunci cand a fost intrebata cum se numeste! “Nu vreau sa va raspund, din motive de securitate”, au fost vorbele femeii!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies