Ce crede Maurice Munteanu despre Valentine’s Day? Reacția care i-a șocat pe cei din platoul “Bravo, ai stil!”

Valentine’s Day este ziua mult așteptată, când îndrăgostiții au prilejul de a-și mainfesta iubirea față de persoana iubită, prin cadouri extravagante, cine romantice sau, pur si simplu, declaratii siropoase de dragoste.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Nu de aceeeasi parere este si Maurice Munteanu, juratul “Bravo, ai stil!”. In editia din aceasta seara a emisiunii, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, vedeta face un anunt naucitor, declarandu-se de-a dreptul iritat de celebrarea acestei sarbatori.

Maurice Munteanu despre Valentine’s Day: ”Mi se pare inutil”

“Detest ideea de Valentine’s Day! Mi se pare inutil sa te bucuri pe 14 februarie si sa iti dai trei ursuleti de plus obositi, la o masa obosita, intr-o carciuma …obosita. Poti face acest lucru in fiecare zi a anului. Declararea aceasta a iubirii netarmuite dintre noi, pe 14 februarie… Ce aveti? Reveniti-va!“, isi motiveaza crezul Maurice Munteanu.

Citeste si: Ce vedetă de la "Bravo, ai stil!" a purtat în TRAMVAI o ţinută sofisticată din emisiune? Toţi călătorii şi-au dat coate când au văzut-o aşa! VIDEO EXCLUSIV!

Citeste si: Mama Marinei, apariție de senzație, din nou, la ”Puterea Dragostei”! Atunci cu făcălețul, acum cu polonicul!

Citeste si: Alina a fost eliminată de la “Bravo, ai stil!” Nimeni nu se aștepta la asta!

Ilinca Vandici a analizat rapid reactia lui Maurice Munteanu si a tras concluzia: Astazi te-ai trezit cu fata la cearșaf!”

Care este reactia celor din paltou la auzul acestei declaratii veti putea afla urmarind editia din aceasta seara “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: