Ce datorie are Florin Salam la ANAF? Manelistul trăiește pe picior mare, dar nu și-a plătit taxele și impozitele! EXCLUSIV

Florin Salam și-a lăsat afacerile pe numele surorii lui, Maria.

Autor: Radu Constantin

In articol:

În ciuda aparențelor, Florin Salam lucrează ”în legalitate”, adică deține o firmă și plătește impozit la stat. Cel puțin în teorie, pentru că în realitate, manelistul a acumulat ceva datorii la ANAF.

Afacerea lui Salam, condus de sora lui

Florin Stoian, pe numele lui real, a deschis în anul 2005 firma ”F.S. International Music Company SRL” care-l are pe el ca unic asociat. Până în 2013, Salam a fost și administrator al firmei, însă în acel moment a decis să-i cedeze această poziție surorii sale mai mici, Maria Petrache. Femeia are ceva mai multă experiență de business decât el, ea fiind propritara unor imobile din Capitală pe care le închiriază în regim hotelier.

Citeste si: Cum arăta Costi Ioniță pe vremea când cânta în trupa Valahia

Firma lui Salam are ca obiect principal de activitate ” interpretarea artistică”, dar a terminat anul 2020, ultimul raportat la Ministerul Finanțelor, cu o cifră de afaceri nulă și cu un profit negativ, de 216.859 lei. Datoriile societății au crescut și ele până la aproape 592.000

de lei. În septembrie 2021, datoriile lui Florin Salam la ANAF la aproximativ 180.000 de lei, din care cea mai mare parte reprezintă obligații restante la bugetul asigurărilor sociale de stat, peste 100.000 de lei. Firma lui Florin Salam avea 3 angajați la momentul ultimului bilanț.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Connect-r explică în premieră de ce s-a terminat relația cu Alex Velea. S-a spus că cearta a pornit de la bani, dar adevărul este altul: "Nu mai putem avea o relație de prietenie"

Florin Salam, milionar în euro?

Nu este nici un secret însă că în cazul lui Florin Salam, ca și al altor maneliști, majoritatea banilor pe care-i obțin, de obicei, la cântări, nu sunt fiscalizați.

Asta pentru că, în afară de onorariul propriuzis, Salam primește mai mulți bani din dedicații. Astfel de la fiecare nuntă, manelistul pleacă cu o plasă cu bani pe care apoi îi împarte cu băieții din formație.

Florin Salam

Florin Salam și iubita lui, Roxana Dobre

Se spune despre Florin Salam că a câștigat mai multe milioane de euro în carieră. El însuși a dezvăluit în fața anchetatorilor, atunci când a fost chemat în dosarul Duduienilor, că aceștia l-au chemat să le cânte gratis de 10-15 ori, ceea ce însemnă pentru el o pagubă de 100.000-150.000 de euro. Tot el a recunoscut, cu mai mulți ani în urmă, că a fost dependent de jocurile de noroc și că a reușit performanța de a pierde chiar și 400.000 de euro într-o singură seară.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies