Ce datorii avea de fapt Florin Pastramă la Raluca Podea! Bărbatul lui Brigitte, amenințat ca să restituie banii

La mai bine de un an de la izbucnirea unui scandal uriaș între Brigitte și Florin Pastramă pe de o parte și Raluca Podea de celalaltă parte, acesta pare că nu se mai termină.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Florin Pastrama si Brigitte
Florin Pastrama si Brigitte ar fi fost amenintati[Sursa foto: Instagram]

Inițial, scandalul dintre Florin Pastramă și Raluca Podea a pornit de la faptul că bărbatul a plecat la Fermă în calitate de iubit al acesteia, însă în show s-a dezlănțuit în compania lui Brigitte, care l-a vrăjit definitiv. Ieșită din competiție înaintea lui Florin Pastramă, Brigitte susține că a avut parte de multe mesaje de amenințare din partea Ralucăi Podea. Pe de altă parte, fosta iubită a lui Florin Pastramă susține că ea nu-și dorea decât să primească banii pe care bărbatul îi datora.


In articol:

Raluca podea si Florin Pastrama
Raluca Podea si Florinb Pastrama au fost iubiti[Sursa foto: Instagram]

”M-a deranjat că mințea! Am primit mesajul ăla și am primit și un mesaj vocal. (...) Îmi vreau banii, că dacă nu, te distrug (n.red i-ar fi spus Raluca Podea lui Brigitte). Asta este deja faptă penală. Mai am și mesajul vocal. (...) Să zică „Doamne ajută” și să-mi aprindă o lumânare că n-am fost la Poliție. M-ai hărțuit și să nu mai vorbești pe subiectul meu, femeie. Vii tu să te dai mare victimă, potolește-te că plângerea penală se poate pune cinci ani de acum încolo!”, a spus Brigitte Pastramă despre mesajele de amenințare pe care le-ar fi primit de la Raluca Podea, pornind de la datoria pe care Florin Pastramă o avea la aceasta.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Raluca Podea
Raluca Podea spune ca a recuperat, cu presiuni, banii de la Florin Pastrama[Sursa foto: Instagram]

Raluca Podea: Florin Pastramă avea să-mi dea 8.000 de euro

Până la urmă, suma datorată a fost recuperată de Raluca Podea, însă scandalul nu s-a oprit nici acum. Deși s-a vorbit că datoria pe care o avea Florin Pastramă la fosta iubită ar fi fost de 1.500 de euro, aceasta spune că adevărul este altul. Mai mult, într-o emisiune tv, Raluca Podea a afirmat că suma era de fapt ămprumutată de la mama ei, iar restituirea a fost făcută doar în urma unor presiuni.

”Nu știu de ce se vorbește despre 1000 – 1500 de euro. Pentru că suma pe care mi-o datora era de 8.000 de euro, bani pe care i-am luat de la familia mea. I-am plătit ratele la niște contracte, mă punea să mă împrumut de la mama. Și-a plătit datoriile până la urmă pentru că am fost nevoită să apelez la niște oameni și să fac niște presiuni”, a dezvăluit Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, în respectiva emisiune tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Brigitte Pastramă în lacrimi din cauza lui Robi: „Mi-a distrus o familie”

Florin Pastramă, primele declarații despre bătaia din parcare! Ce l-a făcut pe bărbat să își iasă din minți: "Condu, fă, tu!"

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

Florin Pastramă, infectat cu virusul COVID-19? Mama lui a fost despitată pozivit cu noul coronavirus în urmă cu puțin timp

Nu e glumă! Sora lui Florin Pastramă s-a măritat și și-a schimbat numele în... Verdeață

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies