Ce face azi preotul care acum un an şi-a dat foc la sfinţirea Catedralei Neamului! George Ciulei a ajuns organizator de spectacole de teatru şi colaborează cu actori celebri!

Preotul care şi-a dat foc la sfinţirea Catedralei Neamului a ajuns să facă afaceri în lumea artistică.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Preotul care şi-a dat foc la sfinţirea Catedralei Neamului a şocat o ţară întreagă pe 25 noiembrie 2018, când a avul loc evenimentul la care au participat zeci de mii de credincioşi din toată ţara. La un moment dat, un bărbat îmbrăcat în starie preoţeşti şi-a dat foc hainelor. Presa a relatat că este vorba despre un preot din Constanţa, George Ciulei. (vezi cum a contribuit Tamara Buciuceanu la ridicarea Catedralei Neamului)

Citeste si: Mesajul cutremurător al unui episcop din România, despre cazul din Caracal: „Crești 15 ani o copilă și vine o jigodie și o ia de lângă tine”

Citeste si: Afacerile Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei sunt înfloritoare! Vezi ce sumă uluitoare s-a obţinut ca profit!

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Dinamo a donat tablă de un milion de euro pentru Catedrala Neamului! Stadionul din Ştefan cel Mare a rămas fără copertină, materialul fiind folosit de Patriarhie!

Acesta era nemulţumit de faptul că a fost sancţionat de superiorii săi şi că nu mai era lăsat să oficieze slujbe. Preotul a fost implicat în 2015, într-un accident de circulaţie în urma căruia o persoană a murit. Maşina pe care o conducea a fost izbită de un autoturism condus de un şofer beat, care a decedat în urma impactului. Preotul a relatat că, deşi a fost victimă în incident, şefii săi au decis să îl suspende.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cristian Pomohaci ține piept scandalurilor și se afișează fără jenă la televizor. Cu ce artistă celebră s-a fotografiat

Cum îi ademenea pe minori Cristian Pomohaci, fostul preot acuzat de pedofilie: „La părintele îi e frică să doarmă singur”. Detalii șocante din anchetă

Cristian Pomohaci, trei mandate de aducere la tribunal! Fostul preot a invocat din nou motive medicale pentru a nu da ochii cu judecătorii

S-a mărit familia lui Cristian Pomohaci! Fostul preot jubilează de fericire

Metroul din Drumul Taberei se va închide, la scurt timp de la inaugurare! Care este motivul: "Au început să apară primele defecţiuni..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies