Ce face "Kevin" în fiecare an, când se difuzează "Singur acasă": "Mormăi replicile..."

În fiecare an, dupa cum bine se știe deja, ne putem bucura de frumoasele și faimoasele filme preferate ale copiilor, dar și ale adulților, „Singur acasă 1” și „Singur acasă 2 - Pierdut în New York”.

Distribuie pe:

fara descriere

În fiecare an, dupa cum bine se știe deja, ne putem bucura de frumoasele și faimoasele filme preferate ale copiilor dar și ale adulților, „Singur acasă 1” și „Singur acasă 2 - Pierdut în New York”.

Însă, cu siguranță mulți oameni se întreabă ce face protagonistul filmelor, Macaulay Culkin, în timp ce vizionează filmele care l-au facut celebru.

Citeste si: Cine era fata găsită moartă într-un parc din Militari. Anchetatorii nu exclud varianta unei crime

Citeste si: VIDEO | Imagini șocante cu momentul în care Mădălin s-a sinucis! Bărbatul s-a împușcat mortal într-un poligon

Citeste si: VIDEO | Un nou caz șocant în Caracal: Un recidivist de 70 de ani a agresat sexual o copilă de numai 5 ani

Ce face Macaulay Culkin când se uită la...el?

Acum ceva timp, actorul care îl joacă pe Kevin, Macaulay Culkin, a declarat că îi face plăcere să revadă, anual, filmele care l-au consacrat. Mai mult, îndrăgitul actor, care reușea mereu să iasă din bucluc în filme, a recunoscut că îi place să spună unele replici, pentru a face pe plac celor apropiați.

fara descriere

"Le-am facut pe plac și m-am uitat. De cele mai multe ori, când vizionez, mormăi replicile. Păstrează restul, animalule. Sincer, orice îi face pe plac iubitei, sunt dispus să execut", a spus Macaulay Culkin, pentru presa internațională.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate