Ce făcuse tânăra de 18 ani de la un liceu de prestigiu din Capitală cu o zi în urmă, înainte de a muri de meningită

Au fost scene cumplite într-o familie din București! Ce făcuse tânăra de 18 ani cu o zi înainte de a muri de meningită.

Autor: A.V.

In articol:

Știrea care a cutremurat Capitala- o tânără de 18 de la un liceu de prestigiu din București a murit, după ce a făcut meningită. Dar, ce făcuse, de fapt, cu o zi înainte de deces?

Eleva de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București a fost diagnosticată cu meningită și dusă la Institutul „Matei Balș”, unde s-a și stins din viață.

În urma acestei situații, institutul de învățământ a luat decizia de a suspenda cursurile, iar astăzi are loc și o dezinfecție în liceu.

Cu 24 de ore înainte de tragedie, eleva de clasa a XII-a susținuse o teză, la școală, și nu dădea semne de a-i fi rău. Eleva a fost răpusă de meningita meningococica fulminantă, iar acum doctorii trebuie să stabilească tipul bacteriei.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Meningită la Colegiul Gh. Lazăr din Capitală! O elevă a murit! Cursurile se suspendă

Citeste si: Video șocant: poliția sparge ușa unui apartament, după ce a primit o sesizare că un bebeluș nevaccinat are 41 temperatură

Citeste si: Doliu fără margini! A murit după o luptă crâncenă! Cazul ei este unul la 100.000, iar boala dă simptome asemănătoare gripei

Ce este meningita?

Cu toții știm că din cauza bolilor infecțioase se poate muri rapid. Meningita este, evident, o boală infecțioasă, o inflamație a membranelor de protecție care învelesc creierul și măduva spinării. Perioada de incubație este în medie de trei zile.

Inspectorii Direcției de Sănătate Publică au mers în liceul din buricul Capitalei pentru a recolta exudate faringiene de la elevi și profesori.

Rezultatele vor apărea în 48 de ore.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies