Ce frumoasă era prima soacră a lui Laurenţiu Reghecampf! Femeia era mama Marianei, soţia lui Reghe! FOTO

Dintr-o fotografie se vede ce frumoasă era prima soacră a lui Laurenţiu Reghecampf.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

O poză postată de Mariana Pfeiffer arată ce frumoasă era prima soacră a lui Laurenţiu Reghecampf. Mariana a fost căsătorită cu Reghecampf din 1994 şi până în 2008, dăruindu-i acestuia un băiat, pe Luca, după decesul primului lor copil. Ea s-a recăsătorit în Germania, acolo unde deţine un salon de înfrumuseţare.

Citeste si: Anamaria Prodan a îndeplinit cel mai mare vis al mamei ei! Ce i-a promis Ionelei Prodan înainte să moară: „Indiferent ce se întâmplă...”

Citeste si: Anamaria Prodan, fotografiată la balcon într-o ținută sumară! Imaginile fierbinți cu cea mai sexy impresară l-au impresionat și pe Brancu

Citeste si: Prodanca si Reghe se despart? Care este adevarul despre relația celor doi în acest moment

Ce frumoasă era prima soacră a lui Laurenţiu Reghecampf: „Şi mamele au nevoie de mame” 

Acum câteva zile, Mariana a comemorat-o pe mama sa, de la al cărei deces s-au împlinit mai mulţi ani. Prima soţie a lui Reghe a postat o fotografie din tinereţea acesteia, dar şi un text care începe cu propoziţia „Şi mamele au nevoie de mame”, sugerând astfel că îi duce lipsa celei care i-a dat viaţă. (vezi cum arată vila din Las Vegas a Anamariei Prodan)

Ce frumoasă era prima soacră a lui Laurenţiu Reghecampf: "Te aude şi te vede draga mea!” 

Nu mai e un secret ce frumoasă era prima soacră a lui Laurenţiu Reghecampf. “Dumnezeu s-o odihnească în pace... Lumină veşnică şi iubire de la Dumnezeu acolo unde sufletul dumneaei odihneşte...Te aude şi te vede draga mea!”, au fost câteva din mesajele primite de Mariana Pfeiffer de la cele mai apropiate prietene ale sale.

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P