Elena Marin și Andrei Matto
Elena Marin și Andrei Matto

Vedete

Ce mesaje au apărut pe contul de Instagram al logodnicului Elenei Marin de la Survivor România! A primit o avalanșă de urări

Elena Marin și Andrei Matto au împinit 2 ani și jumătate de când și-au început relația, iar fanii au făcut ceva special.

Elena Marin este una dintre cele mai veritabile concurente de la Survivor România. A demonstrat că este o femeie puternică și aduce puncte importante pentru echipa Faimoșilor. De aproape 4 luni se află în Republica Dominicană departe de cei mai dragi oameni. Este trup și suflet în competiție și dă tot ce are pe traseele extrem de grele și solicitante. Acasă, în România, o așteaptă Andrei Matto, logodnicul ei, care este, de asemenea, și cel mai mare susținător al ei.

Își alină dorul privind-o de joi până duminică din fața micului ecran și i se frânge inima că nu e lângă ea, însă își dorește cu toată ființa lui ca Elena Marin să ajungă în finala Survivor România și să o și câștige. Este singura dintre concurente care a rezistat încă de la începutul competiției în Republica Dominicană. 

Astăzi, ea și Andrei Matto au împlini 2 ani și jumătate de când au plecat pe un drum împreună, iar planurile lor de viitor sunt mari, urmează să se căsătorească. 

Urările primite de la fani
Urările primite de la fani[Sursa foto: Instagram]

Elena Marin și Andrei Matto, urări din partea fanilor cu ocazia aniversării relației 

În momentul plecării Elenei Marin în Dominicană, lucrurile între ea și logodnicul ei nu erau cele mai bune. Andrei Matto i-ar fi dat de înțeles că nu o va aștepta să se întoarcă, însă ea avea un scop, acela de a căștiga Survivor România și a plecat oricum. Între timp, logodnicul ei și-a dat seama ce greșeală colosală a făcut, iar acum este cel mai mare susținător al ei și abia așteaptă să se întoarcă în România pentru a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu. 

De circa patru luni nu au mai vorbit, iar singurul care-și mai alină dorul este Andrei, care o poate vedea pe timp de patru zile pe săptămână. Astăzi, el și Elena Marin au împlinit doi ani și jumătate de relație, iar fanii au marcat aceste eveniment special și le-au urat numai mesaje frumoase, alături de colaje cu filmulețe sau fotografii cu ei. 

Urările primite de la fani
Urările primite de la fani[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cătălin Moroșanu, dezvăluiri despre problemele de sănătate ale Elenei Marin! Cu ce se confruntă faimoasa la Survivor România:„Avea fața umflată”

„La muți ani celui mai frumos cuplu cu împlinirea a celor 2 ani și jumătate de iubire necondiționată! Vă iubesc și vă doresc o viață minunată împreună!/ Frumoșii mei, vă felicit pentru cei doi ani și jumătate de relație și vă doresc să fiți împreună până la moarte! Vă iubesc. / Sper să rămâneți toată viața împreună și să adunați cât mai multe amintiri frumoase”, sunt doar câteva dintre urările fanilor de pe rețelele de socializare și distribuite pe Instagram de Andrei Matto. 

Elena Marin
Elena Marin [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși în timp ce se certau în mijlocul străzii. Ce i-a reproșat actorul- radioimpuls.ro

Elena Marin, probleme de sănătate la Survivor România 

Faimoasa luptă din greu pentru a-și împlini scopul, acela de a câștiga Survivor România 2021, însă nu este ocolită de probleme de ordin medical. Cătălin Moroșanu s-a întors recent în România și a spus în detaliu cu ce se confruntă Elena Marin. Se pare că aceasta nu se simte bine de când a ajuns în Republica Dominicană și nici nu vrea să ceară ajutorul medicului. 

Citeste si: Logodnicul Faimoasei Elena Marin, pe șleau despre situația concurentei: ”Sigur își va reveni...”

O văd în finală, de căștigat nu știu, oamenii vor decide. Ai văzut cum arată acum?! Este umflată, femeia n-a mai avut menstruație de când a venit. Efectiv au dereglări hormonale. Mă trezeam lângă ea și avea față umflată. Și i-am zis să meargă la medic, dar nu avea ce să-i facă. Pentru femei e cruntă competiția. Femeile sunt niște eroine că rezistă acolo, pentru bărbați e altceva și că igienă. M-a întrebat cineva dacă facem dus. Facem baie în apă sărata, fără săpun, fără nimic” a declarat Cătălin Moroșanu, la Teo show.