Ce pregătește familia regretatei Denisa Manelista, la mormântul artistei, pentru ziua în care ar fi împlinit 30 de ani! Informații EXCLUSIVE

Familia cântăreței Denisa Răducu, celebră ca Denisa Manelista, nu s-a împăcat cu ideea nici acum, la mai bine de doi ani de la trecerea în neființă a regretatei artiste, cu ideea că nu mai este printre ei.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Din acest motiv, pentru data de 13 decembrie, ziua în care Denisa Manelista ar fi împlinit 30 de ani, se fac pregătiri cât se poate de serioase în casa parintească și la mormântul talentatei cântărețe.

Citeste si: Fanii nu au uitat-o pe Denisa Răducu. Au fost acasă la familia cântăreței și la mormânt: „Ai lăsat în urma ta atâta durere!”

Citeste si: Neluț Pește, mentorul Denisei Răducu, și-a aniversat ziua de naștere FOTO

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu fostul iubit al Denisei Manelista, după moartea artistei

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Mai exact, ne-au dezvăluit surprse din apropierea familiei Denisei Manelista, pentru a marca data de 13 decembrie părinții acesteia pregătesc un eveniment cu totul și cu totul deosebit. ”La mormânt vor pune un cort, pentru pomană. Dar va fi altfel, va fi o pomană cu lautari, cu oamnei care au colaborat cu Denisa, cu oamnei care au cântat alături de ea. Se va face pomană, se vor da mâncărurile favorite ale Denisei, dar se va face și un tort, cu 30 de lumânări. Ea ar fi împlinit 30 de ani...”, ne-a spus sursa citată.

Mai mult decât atât, familia artistei se străduiește să aducă și nume grele din lumea manelelor pentru respectivul eveniment. ”Vor să plece de acasă, spre cimitir, însoțiți de cei care au cântat alături de Denisa, iar la mormântul ei să se cânte”, ne-a mai explicat sursa noastră.

Adelina şi Denisa, năzdrăvănii pe bandă rulantă, în copilărie

“Chiar dacă eram mai mare, eu nu aveam nicio şansă în faţă ei. Ea era protejată oricum, era preferată părinţilor şi, de multe ori, ne mai şi băteam. Dar tot eu pierdeam, ea era mai dolofanică şi era foarte căpoasă. Tot ea mă bătea, iar apoi tot eu eram cea certată. Dar, chiar dacă pe atunci mă supărăm, îmi trecea imediat, că venea şi se prostea pe lângă mine, mă făcea să râd, îmi cânta şi îmi dispărea orice urmă de supărare. Ne iubeam mult, eu o adoram. De când a dispărut, mi-a luat jumătate din suflet cu ea”, ne-a spus, în exclusivitate, Adelina, sora Denisei Manelista.

Mai mult chiar, Adelina recunoaşte că, de fiecare dată cand primeau câte ceva de făcut din partea părinţilor, fie că era vorba de curăţenie în curte, fie că era vorba de treaba în grădina, o proteja cât mai mult pe Denisa. “O luam cu mine, dar munceam mai mult eu. Ştiam că ea e mai mică şi nu poate face ce făceam eu, de aceea. Dar mă ajută şi ea cum putea…”, mai povesteşte Adelina.

 

Denisa Manelista a murit din cauza unui cancer, la doar 27 de ani

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva şi pentru a o vindeca. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Manelista a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de sora, mama şi cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie.

Galerie foto 
Citește și:

VIDEO Marinescu de la Puterea Dragostei a fost atacat de șase băieți din casă. Concurentul a reușit să scape în ultima clipă

Pavel Bartoș, primele declarații după ce a aflat că Smiley va deveni tătic: ”Îmi doresc să aibă...”

Brigitte Pastramă a dezvăluit motivul pentru care a fost bătută de Florin Pastramă în parcare! Declarații șoc: „Toate problemele noastre...”

Prețul fericirii Live Online pe Kanal D, subtitrat în limba română: episodul 18, sezonul 3

Dani Mocanu aruncă amenințări pentru lăutarii din România: ”Am să vă bat. Feriți-vă..”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies