Ce s-a întâmplat cu fostul iubit al Denisei Manelista, după moartea artistei

Denisa Manelista și Florian au avut o relație care a ținut câțiva ani.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

La doi ani de când îndrăgita artistă Denisa Răducu a trecut în neființă, fostul său prieten, Florian, încearcă să-și refacă viața, de această dată în Spania.

Conform Cancan, de câteva luni, fostul prieten al Denisei Manelista a decis să părăsească țara și își reface viața socială în altă parte decât România. Florian pare-se că ar fi rupt legătura cu familia fostei iubite din Ștefănești, Vâlcea.

Citeste si: Cristina Guță a băgat OFICIAL divorț de Nicolae Guță! Pentru că manelistul vrea test de paternitate pentru fiul lor, blonda a introdus acțiune de separare la Judecătoria Târgoviște EXCLUSIV

fara descriere

Sursă foto: Cancan

Citeste si: Vărul Denisei Manelista a fost executat silit pentru o datorie la bancă! Afacerile lui Liviu Dovleac, fostul impresar al Denisei, s-au prăbuşit după moartea acesteia!

Citeste si: Ce a făcut o fană în memoria Denisei Manelista e înduioșător VIDEO

Doi ani fără Denisa Manelista! Adelina, sora cântăreței, distrusă de durere

Mai mult decât atât, durerea Adelinei este cu atât mai mare cu cât, anul acesta, nu a reușit să ajungă la parastasul de doi ani al Denisei Răducu, problemele pe care le are în Spania punându-i piedici pentru a reveni în România.

”Nu am reușit să venim la parastasul de doi ani. Nu știm când vom ajunge în România, este destul de greu, avem niște probleme, acum, în Spania. Doar asta nu înseamnă că am uitat-o vreo clipă pe Denisa. În fiecare dimineață, în fiecare seară, mă gândesc la ea. Era parte a sufletului meu și a rămas acolo, nu mă pot împăca nici acum cu gândul că ne-a fost răpită”, ne-a spus, plângând, Adelina, sora Denisei Manelista.

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate