Neluț Pește, mentorul Denisei Răducu, și-a aniversat ziua de naștere FOTO

Frații Pește, Florin și Neluț, sunt cei care au descoperit-o și lansat-o în muzică pe regretata Densa Răducu, plecată dintre noi la doar 27 de ani, pe 23 iulie 2017.

Autor: Petru Luca

Frații Pește, Florin și Neluț, sunt cei care au descoperit-o și lansat-o în muzică pe regretata Densa Răducu, plecată dintre noi la doar 27 de ani, pe 23 iulie 2017. Neluț Pește, cel în al cărui studio și-a lansat Denisa primele melodii, are o căsnicie de peste două decenii cu Angela, femeia care i-a dăruit și un băiat. Zilele trecute, când Neluț și-a aniversat ziua de naștere, Angela i-a dedicat un mesaj emoționant.

Citeste si: Ce a făcut o fană în memoria Denisei Manelista e înduioșător VIDEO

Citeste si: Vărul Denisei Manelista a fost executat silit pentru o datorie la bancă! Afacerile lui Liviu Dovleac, fostul impresar al Denisei, s-au prăbuşit după moartea acesteia!

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

  ”La multi ani, scumpul meu sot! Ma bucur atat de mult ca dupa atatia ani de casnicie suntem tot impreuna si reusim sa cladim amandoi lucruri atat de frumoase iar fiecare clipa alaturi de tine este incarcata de iubire, cuvintele sunt prea sarace pentru a imi exprima dragostea fata de tine. Iti doresc multa sanatate sa fii fericit si sa ti se intoarca inzecit tot binele pe care il faci celor din jur.Te

iubesc! La multi ani, dragostea mea!”, a notat soția lui Neluț Pește. 

 

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies