Ce s-a aflat despre soferul de 25 de ani care a transportat cele 39 de cadavre, gasite intr-un camion din Anglia

Maurice Robinson (Mo Robinson) este soferul camionului groazei, care a transportat 39 de cadavre inghetate

Distribuie pe:

Autor: A.M.


In articol:

Maurice Robinson (Mo Robinson) este soferul camionului groazei, care a transportat 39 de cadavre inghetate. Tânărul în vârstă de 25 de ani a fosr reținut, iar o anchetă internațională a fost reținută în acest caz.
Bărbatul, din Irlanda de Nord, era angajat al unei companii deținute de un cetățean irlandez. Vehiculul era înmatriculat în Bulgaria. Acasă, îl aștepta iubita sa insărcinată. Mo Robinson urmează să devină tată de gemeni.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Tatăl șoferului de camion este Mark Robinson, managerul unei echipe de fotbal de amatori - Laurelvale Fc, potrivit Dailymail.co.uk.
Familia lui nu a făcut niciun comentariu până acum despre acest caz. Mai mult, potrivit unor surse, politia nu a anuntat familia șoferului de cele întâmplate și nici de arestul său. Se pare că familia ar fi contactat personal autoritățile pentru a afla informații, însă până acum organele legii au refuzat să le ofere detalii.

Descoperirea terifiantă de la marginea Londrei

Miercuri, poliția a fost solicitată să intervină în Essex, la aproape 30 de kilometri de Londra, după ce un TIR parcase mai bine de o oră în locație. Vehiculul ascundea nu mai puțin de 39 da cadavre, dintre care 38 de adulți și un adolescent. Deocamdata nu se știe cine sunt victimele și cum au ajuns acolo, urmând să se facă mai multe investigații în acest sens.

"Este o tragedie și o zi foarte tristă pentru poliția și comunitatea locală din Essex. Vom continua să colaborăm cu agențiile partenere pentru a afla ce anume a provocat decesele”, a declarat Pippa Mills, reprezentantă a poliției din Essex.

Polițiștii care l-au arestat miercuri îl interoghează acum pentru a afla cine sunt victimele și cum au ajuns în camionul frigorific.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate