Ce s-a ales de prietenia dintre Cristina Nedelcu şi Monica Roşu! ”Faimoasele” au fost foarte apropiate la Exatlon! Am aflat ce se întâmplă cu ele şi după competiţie! EXCLUSIV

Cristina Nedelcu şi Monica Roşu au o relaţie bună şi la revenirea în ţară!

Autor: C.I.

În sezonul doi de la Exatlon, în echipa ”faimoşilor”, Cristina Nedelcu şi Monica Roşu erau cele care făceau legea! Lucrul acesta a fost susţinut de cei care au urmărit show-ul, ba chiar şi de unii dintre concurenţii care au părăsit competiţia din Republica Dominicană mai devreme decât şi-ar fi dorit!

Dacă este adevărat sau nu ce spune lumea, doar cele două gimnaste ştiu cu certitudine ce s-a întâmplat în concurs! Cert este că, acolo, Cristina şi Monica au fost foarte bune prietene şi s-a văzut clar din faţa televizorului!
La întoarcerea în ţară însă, mulţi au crezut

că fetele nu o sa mai păstreze legătura, ci fiecare o va lua pe drumul ei. (intra să vezi în ce ipostaze sexy a pozat Beatrice Olaru după Exatlon)

Cristina Nedelcu a rămas în relaţii apropiate cu Monica Roşu şi după Exatlon?! Ce a postat gimnasta chiar de Sărbători

Din fericire, situaţia a stat diferit, şi ”faimoasele” se înţeleg de minune. ”Cristina este o persoană specială, am fost extrem de apropiate în concurs şi, pot spune, fără să exagerez, că, în multe situaţii, datorită ei, am putut merge mai departe.

De aceea, de la întoarcerea în ţară, vorbim des, ne-am şi întâlnit de multe ori” ,  a spus Monica pentru WOWbiz.ro!

Pe de altă parte şi Cristina Nedelcu confirmă că a rămas în relaţii apropiate cu Monica Roşu şi după Exatlon! Drept dovadă, în urmă cu puţin timp, pe adresa sa de socializare, a postat o imagine cu ea şi Monica lângă un brad, ca două prietene adevărate!
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prima apariţie a Anei Otvoş la o petrecere privată după Exatlon! Cum a arătat războinică la un chef de fete

Alin Andronic, declaraţie şocantă! "Beau apă de la chiuvetă şi dorm pe canapea"! Războinicul a spus în ce condiţii preferă să stea după Exatlon

Alin Andronic a filmat un videoclip de Crăciun în Germania! Uite-l pe finalistul Exatlon 2, îmbrăcat în Moş Craciun, cum le oferă cadouri poliţiştilor! VIDEO

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

OMS, avertisment pentru România! Ce pățim dacă renunțăm la masca de protecție. Iohannis e direct vizat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Atenţie la pâine! Felul în care o consumăm ne poate îmbolnăvi de cancer. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies