Ce s-a întâmplat cu ceasul de 28.000 de euro primit de Bianca de la Alex Bodi? E de neimaginat ce s-a petrecut în fața notarului, la divorț!

Este incredibil ce s-a întâmplat în fața notarului, în timpul divorțului dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

Distribuie pe:

Autor: D.C.


In articol:

”Mi-a luat telefonul”! Așa a sunat declarația șocantă pe care Bianca Drăgușanu a avut-o la ieșirea din notariat, după divorțul de Alex Bodi. Ceea ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise întrece însă orice imaginație.

Telefonul nu a fost singurul lucru pe care Alex Bodi i l-a luat Biancăi Drăgușanu. Conform unor martori, omul de afaceri i-a luat vedetei și ceasul de la mână... De ce a făcut asta? Ei bine, Bodi i-ar fi făcut cadou Biancăi un Hublot de 28.000 euro cu ceva vreme în urmă despre care i-ar fi reproșat vedetei că l-a vândut și în schimb poartă replică cu care aceasta se laudă că ar fi original. Afaceristul i-a luat luat ceasul pentru a demonstra că e vorba despre un fake.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Informația a fost confirmată pentru WOWbiz.ro de către Alex Bodi. ”Da, i-am luat ceasul. E la mine în mașină, acum și da, e vorba de un fake. Nu e vorba de ceasul de la mine, probabil că pe acela l-a vândut”, a declarat Bodi.

Cum a început scandalul de la divorț?

Totuși, de unde a început totul? Ei bine, lucrurile au degenerat în primă fază în momentul în care Alex a văzut-o pe Drăgușanu că intră la notar cu două gărzi de corp. Acest lucru l-a enervat la culme pe Bodi, iar Bianca, văzând în ce stare este acesta, a încercat să-l filmeze cu telefonul mobil. Bodi a observat-o și i-a smuls telefonul, spunându-i mai în glumă, mai în serios, că el i-a cumpărat telefonul iar acum este obiect de partaj. În replică, Bianca i-a smuls telefonul lui Alex și i l-a aruncat pe geam. La această scenă, bodyguarzii angajați de Bianca au asistat fără să aibă vreo reacție!!!

Citeste si: Alex Bodi a recunoscut tot, după ce a apărut lângă o blondă focoasă la Monaco, înainte de divorțul cu Bianca: ”Am înșelat-o! O iubesc, dar, recunosc, am făcut unele greșeli”

Citeste si: Alex Bodi, declarații în exclusivitate despre motivele divorțului de Bianca Drăgușanu. A recunoscut că a înșelat-o

Citeste si: Coșmarul Biancăi Drăgușanu a luat sfârșit! Vedeta a divorțat în urmă cu câteva momente din cauza violențelor conjugale? Dovezile că fostul soț a fost dur cu ea în relație! Detalii exclusive

Citeste si: Coșmarul Biancăi Drăgușanu a luat sfârșit! Vedeta a divorțat în urmă cu câteva momente din cauza violențelor conjugale? Dovezile că fostul soț a fost dur cu ea în relație! Detalii exclusive

Alex vrea să-i ia mașina Biancăi

Un alt episod despre care nu s-a știut este faptul că, la sfârșitul lunii ianuarie, atunci când Bodi i-a transmis prin avocați că o convoacă pe Bianca la divorț în fața notarului, afaceristul i-a transmis că vrea să-i fie restituit automobilul de lux achiziționat pe numele lui, pentru care însă Bianca a plătit un avans de 41.000 euro. Bodi i-a comunicat Biancăi că îi restitui această sumă în momentul în care va primi mașina. Pe de altă parte, se pare că Bianca ar deține acte de proprietate pe care însă Bodi le pune sub semnul întrebării.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Drăgușanu, vizibil afectată după divorțul de Alex Bodi: „M-am grăbit!” Primele declarații

În plin divorț, Bianca Drăgușanu îl atacă pe Alex Bodi pe Instagram! Încă o aluzie la aventurile afaceristului

Șoc total! O fostă vedetă Antena1 joacă în filme pentru adulți. Vinde online clipuri cu scene intime dintre ea și iubitul său

Alex Bodi a fugit din ţară după scandalul uriaş cu Bianca Drăguşanu şi soacra sa! Afaceristul s-a cazat la un hotel luxos cu vedere la mare! VIDEO

Motivul pentru care Alex Bodi a fugit la Monte Carlo după scandalul uriaş cu Bianca Drăguşanu şi soacra sa! S-a dus la o petrecere de botez la care şi Bianca trebuia să participe!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies