Vărul Denisei Manelista a fost executat silit pentru o datorie la bancă! Afacerile lui Liviu Dovleac, fostul impresar al Denisei, s-au prăbuşit după moartea acesteia!

Nu mai e un secret că vărul Denisei Manelista a fost executat silit.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că vărul Denisei Manelista a fost executat silit. Liviu Dovleac a fost şi impresarul cântăreţei care a decedat pe 23 iulie 2017. De atunci, afacerile din domeniul muzical ale lui Dovleac s-au prăbuşit. (vezi fotografii cu urmaşa Denisei care se reculege la mormântul acesteia)

Citeste si: Prima și singura poză cu adevăratul iubit al Denisei Răducu! Cum o veghează Florian pe fosta iubită la mormânt, în fiecare zi

Citeste si: Alinu AJ, mesaj sfâșietor la 2 ani de la moartea Denisei: ”Ești departe, dar ne vom revedea”

Citeste si: Doi ani fără Denisa Manelista! Adelina, sora cântăreței, distrusă de durere! ”Îmi lipsește de o eternitate deja” EXCLUSIV

Vărul Denisei Manelista a fost executat silit: "Fără cale de atac” 

Una din firmele sale, Planet Music Production SRL, specializată în activităţi de realizare a înregistrărilor audio si activităţi de editare muzicală, a fost dată în judecată de o bancă, care a cerut executarea silită a societăţii comerciale, din cauze unei datorii neachitate. „Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac.”, au decis, pe 4 iunie, judecătorii de la Judecătoria Sectorului 4.  

fara descriere

Vărul Denisei Manelista a fost executat silit. O altă firmă a lui Dovleac a pierdut un proces

S-a aflat că vărul Denisei Manelista a fost executat silit. Anul trecut, o altă firmă a lui Dovleac, Play Music SRL, a pierdut un proces cu o tânără care s-a căsătorit în 2017, iar la nuntă trebuia sa cante Denisa. Dovleac a încasat în avans jumătate din tarif, adică 1.750 euro, şi a refuzat să-i returneze. Nunta a avut loc cu exact o saptamana înainte ca Denisa sa moara. Instanţa a decis că Dovleac trebuie să-i returneze miresei avansul pe care l-a plătit aceasta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate