Ce s-a mai descoperit în curtea lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, după o lună de cercetări

Criminaliștii încă fac căutări în curtea criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

  Încă se fac căutări în curtea criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă. Specialiștii au reușit să strângă probe, dar au și curățat curtea de 2000 de metri pătrați! După aproape o lună de când se anchetează acest caz, casa lui Gheorghe Dincă e de nerecunoscut. Tone de haine și pământ au fost scoase din curtea criminalului. După ce s-au spart gropile din curtea lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au găsit cenușă, însă nu se știe dacă aparține unei persoane.

  Citeste si: Monica Pop e convinsă că Alexandra şi Luiza trăiesc: „Doamne, fă o minune! Nu le lăsa!”

  Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

  Citeste si: Gheorghe Dincă avea o obsesie pentru ACEASTĂ femeie! Își spune ”Dracu' pe uscat” și este senzația Internetului: ”Mă urmărea de ceva timp”

  Citeste si: Familia lui Gheorghe Dincă a făcut scandal la DIICOT! Avocatul Tonel Pop tună și fulgeră: „Nu am mai auzit cel care este anchetat să ţipe la anchetatori”

  Ce vrea Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, în celula sa în fiecare zi

  Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, este încă anchetat de autorități în cazul răpirii și uciderii celor două fete care au fost luate la ocazie cu mașina.

  Gheorghe Dincă stă singur într-o celulă din arestul Poliției Județene Slatina și cere ziare pentru a urmări știrile legate de cazul Caracal. Criminalul din Caracal urmărește la televizor emisiunile legate de cazul acesta.

  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate