Ce scrie pe mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Mesajul ales de artist este CUTREMURĂTOR: "Săptămâna trecută a fost la cimitir"

Ce scrie pe mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul a avut grijă de toate detaliile când a fost în viață.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Petrică Mîțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani lăsaând în urma sa o mare de lacrimi și durere. Artistul a avut grijă de toate detaliile înainte de a muri.

Și-a pregătit mormântul, crucea, iar mesajul gravat pe cavou este unul cutremurător.

Petrică Mîțu Stoian a murit la 61 de ani. Și-a presimțit artistul moartea?

Ce scrie pe mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Mesajul ales de artist este CUTREMURĂTOR: "Săptămâna trecută a fost la cimitir"

Petrică Mîțu Stoian și câinele său

[Sursa foto: Facebook]

Moartea fulgerătoare a lui Petrucă Mîțu Stoian a picat ca un trăsnet pentru prieteni, colegi și toți cei care l-au iubit. Deși trecuse prin boală, după ce fusese infectat cu COVID-19, artistul mersese la o clinică privată să urmeze o terapie post-Covid, pentru a se asigura că organismul său nu este afectat de boală. Cei apropiați spun despre el că era atent cu sănătatea sa și era adeptul prevenției, de aceea mersese la unitatea medicală. Numai că ceva s-a întâmplat, iar artistului i s-a făcut rău, a leșinat și a fost dus la Spitalul de Urgență Reșița. În ciuda eforturilor, medicii nu au mai putut face nimic.

Citeste si: Am găsit-o pe fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian! Singura fotografie cu Mihaela Carmen! Unde a dispărut femeia după divorțul de artist? EXCLUSIV

Citeste si: O familie din Marea Britanie a primit o refugiată din Ucraina. După 10 zile tânara a fugit cu tatăl- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

În exclusivitate pentru WoWbiz.ro, Niculina Stoican, buna sa prietenă, a mărturisit printre lacrimi că tratamentul i-a agravat probleme pe care le avea cu inima.

"Sunt goală. În mintea și sufletul meu e un mare vid, un mare gol. Nu am cuvinte, nu îmi găsesc cuvintele. Toată după-amiaza am stat de vorbă cu sora lui. Fiind la spital spera până în ultima clipă că totul va fi bine. Avea probleme cu inima și acest tratament se pare că i-a declanșat ceva sau i-a agravat probleme cu inima pe care le avea. Nu știu din ce motive s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Avea și probleme cu coagularea sângelui.", a declarat Niculina Stoican pentru WoWbiz.ro.

Citeste si: Când va fi condus pe ultimul drum Petrică Mîțu Stoian. Steliana Sima, detalii despre înmormântare

Chiar dacă nu a dat semne că s-ar simși rău, ba din contră filmase cu câteva zile în urmă o emisiune pentru Revelion, un mesaj postat pe pagina sa de socializare transmite un sfat despre viață pentru cei care l-au iubit: "Profitați din plin de toate momentele vieții!"

Ce scrie pe mormântul lui Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a fost un om organizat, atent la detalii și la sănătatea sa. O spun apropiații, care de altfel spun că ceea ce a făcut în ultimele zile de viață arată că și-a prevestit moartea. Pe pagina de faceebook a Casei de discuri "Electrorecord" a fost postat un mesaj care confirmă: "Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!".

Citeste si: El e ”fiul secret” al lui Petrică Mîțu Stoian! Moștenirea fabuloasă care-i rămâne tânărului după moartea artistului!

Săptămâna trecută, Petrică Mîțu Stoian pusese crucea la mormântul pregătit din timp. Pe cavou a ales un mesaj cutremurător care stă gravat: "Pământul este scena pe care omul apare, își joacă rolul și apoi dispare."

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Am găsit-o pe fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian! Singura fotografie cu Mihaela Carmen! Unde a dispărut femeia după divorțul de artist? EXCLUSIV

Băiatul de suflet al lui Petrică Mițu Stoian suferă cumplit după ce și-a pierdut ”tatăl”. Alin, mărturisiri dureroase: ”S-a rupt o bună bucată din inima mea”

Când va fi condus pe ultimul drum Petrică Mîțu Stoian. Steliana Sima, detalii despre înmormântare

HOROSCOP IUNIE! Ce schimbări majore vor fi în luna Iunie pentru toate zodiile

Este informația serii despre ELENA UDREA! S-a întâmplat chiar astăzi în Bulgaria

Dani Oțil, certat de Gabriela Prisăcariu în public. Ce s-a întâmplat

Fără vize în Statele Unite? Anunțul așteptat de România de decenii

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies