Ce se întâmplă ACUM în satul Vulpiței și al lui Viorel Stegaru! Lumea e revoltată

Vulpița și Viorel stau bine în apartmentul din București, în timp de satul lor din Vaslui e măturat de ape

Autor: C.L.

In articol:

Inundațiile din ultimele zile au măturat și satul Blăgești, acolo unde se află familiile celebrilor soți Veronica și Viorel Stegaru.

Nu degeaba, vecinii soților Veronica și Viorel Stegaru vorbesc urât despre cei doi, ajunși vedete la Capitală.

Nu o dată, oamenii din Blăgești au spus că Vulpița le-a făcut satul de râs, că din ”femeia ușoară” care s-a dat victima unui viol, a devenit vedetă și se dă ”mare doamnă de București”.

Citeste si: Panică în televiziune! Vulpița ar fi suspectă de coronavirus? Ce se întâmplă, de fapt, în aceste momente

Acum, în timp ce Vulpița și Viorel Stegaru se lăfăie pe canapelele din studioul tv, în Blăgești și satele de lângă, oamenii s-au luptat cu ploile, cu inundațiile care au făcut prăpăd. Județul Vaslui s-a confruntat cu furtuni, ploi torențiale și inundații. În ultimele zile, au fost averse de până la 50 l/mp, conform meteorologilor.

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Și dacă gospodăria părinților lui Viorel Stegaru este cât de cât mai dichisită, casa în care stă familia Veronicăi din Blăgești este una pe care ploile puternice pot să o pună la pământ.

Citeste si: Vulpița a început să plângă în direct. Printre lacrimi, a recunoscut TOT

Citeste si: Anca de la Strehaia îl vrea ”în probe” pe Viorel al Vulpiței! ”Să vină la Strehaia dacă e cu gândul la mine”

Ce spun oamenii din Blăgești despre Vulpița și soțul ei Viorel Stegaru

”Lumea din Blăgești de aici de la noi s-a săturat de ei, majoritatea oamenilor se uită la Acces Direct pentru a râde, pentru a se amuza de ce mai fac ei pe acolo. Sunt și câțiva care îi apreciază, cărora le place că s-au apucat de muzică, le place faptul că fac bani și și-au depășit condiția. În rest…Doamne-ajută, numai circuri.

Părinții Veronicăi… ce să spun despre ei, sunt oameni cu frică de Dumnezeu, ei nu sunt supărați că fata lor apare la televizor. Sunt bucuroși, o văd ca pe o doamnă de București acum. Părinții lui Viorel sunt ănsă supărați, spun că lumea râde de ei”, a povestit vecina socrului Vulpiței.

Citeste si: Vecinii Vulpiței, dezvăluiri șocante: „Era tot timpul plină de vânătăi”

După luni întregi în care au apărut la tv, au fost în cluburi și au scos câteva piese, Vulpița și Viorel Stegaru au fost în vizită pentru o zi la Blăgești, de 1 iunie, când și-au vizitat rudele și au stat câteva minute cu fetița lor, care acum este în grija bunicilor paterni. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a fost surprins Rafaelo la botezul lui Dominic, fiul Siminei de la Puterea Dragostei! Vulpița n-o să fie deloc fericită să-l vadă așa

În plin scandal cu Emily Burghelea, a ieșit la iveală cel mai mare secret al Vulpiței. Chiar ea s-a dat de gol în emisiune

Mirela Vaida a fost prinsă cu minciuna! Până la Vulpița, se declara scârbită de emisiunile vulgare: “Eu nu mi-am pus niciodată mâinile în șolduri și nici nu mi-am ridicat...

Șerban Huidu intervine în scandalul cu Emily Burghelea: „Să vă fie rușine că acceptați violența”

Veste cumplită despre Gabriela CRISTEA! Anunțul momentului despre celebra prezentatoare TV. ESTE ȘOC TOTAL

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Budinca lui Noe. Cum se prepară cel mai vechi desert din lume

Mirela Vaida a fost prinsă cu minciuna! Până la Vulpița, se declara scârbită de emisiunile vulgare: “Eu nu mi-am pus niciodată mâinile în șolduri și nici nu mi-am ridicat...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies