Panică în televiziune! Vulpița ar fi suspectă de coronavirus? Ce se întâmplă, de fapt, în aceste momente

Vulpița ar fi în pericol din cauza coronavirusului, după ce mai multe vedete ale aceluiași trust au fost depistate pozitiv cu nemilosul virus.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Panică în televiziune! Vulpița ar fi fost infectată cu coronavirus
vulpita


In articol:

După ce mai multe vedete ale aceluiași trust au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, au început să apară speculații potrivit cărora și Vulpița, soția lui Viorel Stegaru, ar putea fi infectată cu COVID-19.

Vulpița ar fi infectată cu coronavirus

Nouă cazuri pozitive au fost depistate în ultima săptămână la trustul media, iar asta i-a făcut pe mulți să se întrebe cine urmează să anunțe că a fost infectat.

Toți se gândesc la Veronica Stegaru, care în ultima perioadă a cam făcut turul emisiunilor din trustul cu pricina. Oamenii susțin că tânăra din Blăgești ar putea fi în mare pericol din cauza virusului ucigaș. Aceștia se întreabă dacă nu cumva femeia are deja nemilosul coronavirus. 

Panică în televiziune! Vulpița ar fi fost infectată cu coronavirus
vulpita

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum a fost surprins Rafaelo la botezul lui Dominic, fiul Siminei de la Puterea Dragostei! Vulpița n-o să fie deloc fericită să-l vadă așa

Citeste si: Vulpița a început să plângă în direct. Printre lacrimi, a recunoscut TOT

Citeste si: BOMBA momentului. Vulpița și Rafaelo formează un cuplu? Cei doi au fost prinși „în fapt”

Reprezentanții trustului susțin, însă, că au fost luate măsurile necesare pentru ca nimeni să nu fie expus unei posibile infectări și pentru ca toate emisiunile să se desfășoare în condiții de maximă siguranță. Ce i-a dus pe oameni cu gândul la o posibilă infectare a Vulpiței?

Panică în televiziune! Vulpița ar fi fost infectată cu coronavirus
vulpita

Ei bine, aceasta a fost prezentă recent în platoul emisiunii prezentate de Andrei Ștefănescu, artistul care a fost testat pozitiv în urmă cu câteva zile. Potrivit reprezentanților trustului, Vulpița nu ar fi avut contact direct cu Andrei Ștefănescu, deci ar fi exclus ca aceasta să se fi infectat cu COVID-19.

Mai mult decât atât, studio-ul emisiunii la care participă Marcel Pavel, Alina Pușcaș și Ozana Barabancease se află în altă zonă față de studio-ul în care se filmează emisiunea prezentată de Mirela Vaida. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

S-a modificat legea. Nu mai e de joacă. Amenzi usturătoare dacă faci acest lucru în propria locuință

Costin Mărculescu: reconstituirea ultimelor zile din viață! E dramatic ce a trăit actorul

S-a lansat noua Dacia electrică! Cât costă și cum arată noul model. Are dotări uimitoare

Ilie Dumitrescu investește pe piața hotelieră! Fostul mare fotbalist își construiește un hotel de fițe în pădurea Băneasa!

Andrei Ștefănescu, noi declarații de pe patul de spital, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19: „Nu este o simplă răceală..”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies