Ce se întâmplă cu afacerile lui Mr Pink? Iubitul Monicăi Gabor pare departe de visul său de a cuceri SUA cu băuturile energizante EXCLUSIV

Afacerile lui Mr Pink, iubitul Monicăi Gabor din Statele Unite, par să nu fie chiar atât de prospere cum lasă aceasta să se înţeleagă. Cel puţin nu cele cu băuturile energizante.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Afacerile cu băuturi energizante lansate cu mare fast în 2012 în Statele Unite de către iubitul Monicăi Gabor au cam început să gâfâie. Brandul Mr Pink nu a mai lansat nimic notabil pe piaţa de băuturi din Statele Unite de aproximativ doi ani, iar pagina de Facebook a produsului nu a mai fost actaulizată de la sfârşitul anului 2015.

Compania care deţine brandul de băuturi energizante, Mr Pink Coillections LLC a avut, conform ultimelor cifre prezentate de stie-ul zoominfo.com, venituri de doar 3,8 milioane dolari (valoarea de transfer a unui jucător bunicel de la FCSB către un club de ”afară”) şi 19 angajaţi.

În 2012, Mr Pink vorbea despre o dezvoltare puternică în SUA, cu un target de peste 200.000 cluburi de noapte din care spera la un profit de 1,7 miliarde dolari în primii 5 ani. În singurul interviu acordat de chinez publicaţiei arabianbusiness.com, acesta era prezentat ca fiind în vârful unei companii de investiţii numită King’s International Investment Group, care în acest moment nu mai este activă, conform corporationwiki.com. Tot inactivă este şi compania în care Monica Gabor era acţionară, 88Malibu LLC.

În acest moment par depărtate timpurile în care Mr Pink făcea evenimente la care veneau vedete de la Hollywood, care se fotografiau sorbind din băutura cu ginseng. În cadrul unui astfel de eveniment au fost invitaţi şi copiii lui Michael Jackson, apariţie pentru care s-au plătit sume enorme.

În aceste condiţii, încercarea brandului de a pătrunde pe pieţele din Europa par să fie destul de complicate. Primele semne au apărut în urmă cu ceva timp, când Mr Pink a fost înregistrat în mai multe ţări, printre care şi România, însă doar atât. Mr Pink continuă să mai fie prezent pe pieţe din Asia şi mai ales China.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Horoscop 27 noiembrie. O zodie dă de probleme azi: Mai este un obstacol

Cea mai delicioasă pizza. Rețeta de post. Ingredientul care îi dă un gust special

Monica Gabor a comunicat prin desene cu Mr. Pink! Chinezul nu stia o boaba de engleza atunci cand a cucerit-o! | DEZVALUIRI

Mr Pink, mandru foc de iubita lui! Monica Gabor a tinut un speech la Global Media Blockchain Summit 2018

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies