Ce se întâmplă cu averea lui Petrică Mîțu Stoian, după ce a fost împărțită? Sora artistului dă cărțile pe față: "Nu-mi trebuie!"

Maria Tărchilă, sora cântărețului de muzică populară, a oferit amănunte surprinzătoare despre împărțirea averii fratelui lui.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Au trecut 9 luni de când Petrică Mîțu Stoian s-a stins pe patul de spital, din cauza unor probleme de sănătate. De atunci, un adevărat scandal a fost iscat pe seama averii artistului, între familia și impresarul acestuia.

Recent, însă, se pare că surorile interpretului de muzică populară și Doru Gușman au reușit să se înțeleagă referitor la moștenire. Dacă în privința firmelor și a casei din Craiova lucrurile au fost deja lămurite, iată ce s-a întâmplat cu mașinile de zeci de mii de euro, pe care Petrică Mîțu Stoian le conducea!

Citeste si: Constantin Enceanu, nevoit să se ascundă în timpul vacanței! A crezut că nu mai scapă de ei: „Oameni în toată firea. Penibil”

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian: "Avea două mașini, care rămân familiei, și drepturile de autor"

Petrică Mîțu Stoian a lăsat în urmă, pe lângă vila din Craiova, în care a locuit în ultimii ani din viață și firmele în cadrul cărora era acționar, și două autoturisme de lux, în valoare de 180.000 de euro. Maria Tărchilă, sora artistului, a dezvăluit pe mâinile cui vor ajunge mașinile, dar și drepturile de autor, care se ridică la aproape 70.000

de euro: "Nu am fost încă să luăm lucrurile din casa din Craiova, unde Petrică a locuit în ultimii ani. Avea două mașini, care rămân familiei, și drepturile de autor. Nu mi le dă mie, le împărțim între noi, moștenitorii, eu am mașina mea, nu-mi trebuie.

Citeste si: Cine este Sebastian Crăciunescu, bărbatul cu care și-a unit destinul Geta Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete deloc”. Ce decizie a luat fosta „Zână a Surprizelor"..- bzi.ro

Citeste si: Constantin Enceanu nu poate accepta nici acum moartea prietenului Petrică Mîțu Stoian: ”Îmi este foarte greu”. La ce gest a apelat, de dor, artistul: „Nu mi-a răspuns nimeni”

Împărțim banii, după vânzare, între mine, sora mea și nepoți. Costumele populare ale lui Petrică încă le avem, nu am hotărât ce vom face cu ele. Mai avem de închis firma pe care o deținea.", a declarat sora lui Petrică Mîțu Stoian, pentru ego.ro.

Petrică Mîțu Stoian avere

Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

"Eu nu sunt bine nici acum"

Maria Tărchilă este încă foarte afectată de moartea fratelui ei. Sora lui Petrică Mîțu Stoian spune că nu se poate obișnui nici acum cu lipsa interpretului de muzică populară: "Eu nu sunt bine deloc, sunt supărată, nu ne vine a crede nici acum, mai văd pe Facebook că toată lumea postează câte ceva în amintirea lui. L-a iubit lumea, pentru că era foarte spiritual pe scenă, lumea îl îndrăgea.", a mai spus Maria Tărchilă, pentru sursa amintită.

Petrică Mîțu Stoian soră

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian 

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mîțu Stoian ar fi fost trimis bolnav la evenimente de Doru Gușman! Familia artistului, noi acuzații grave la adresa impresarului: „Era târât la petreceri să scoată bani”

„Sper să fie mândru de mine” Alin Gabriel Matei, cu gândul la Petrică Mîțu Stoian, după ce a luat BAC-ul

Petrică Mîțu Stoian a sunat-o pe Maria Loga cu puțin timp înainte de a muri. Ce i-a dezvăluit la telefon: "Mi-a rămas întipărită dorința asta a lui"

Horoscop 6 Octombrie 2022. O zi a deciziilor și a schimbărilor

Cutremur total în dosarul Caracal! Avocatul familiei MĂCEȘANU a spus adevărul: Este o bătaie de joc

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Schimbări majore pentru copilul tău. Alertă printre părinți și elevi. Ultima oră!

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies