Ce se petrece între Ella de la ”Puterea Dragostei” și Iancu Sterp? Dezvăluiri exclusive

Povestea dintre Ella de la ”Puterea Dragostei” și Iancu Sterp pare să capete proporții din ce în ce mai serioase, cu atât mai mult cu cât, în ultimele zile, cei doi s-au văzut în repetate rânduri și au petrecut momente cât se poatede interesante împreună.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Cu toate acestea, momentan, între Ella de la ”Puterea Dragostei” și Iancu Sterp nu se poate vorbi de o relație în adevăratul sens al cuvântului sau, cel puțin, așa susțin surse foarte bine informate din preajma celor doi.


In articol:

”Ella și Iancu s-au tot văzut zilele acestea. S-au simțit bine împreună, au stat, au vorbit, dar Ella spune că momentan ei sunt în tatonări. Adică, de fapt, încă nu sunt împreună, nu sunt un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Motivele sunt mai multe, dar, momentan, nu își asumă niciunul ideea că sunt împreună”, ne-a spus sursa noastră.

Iancu Sterp
Iancu Sterp, slabiciunea domnisoarelor

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Iar motivele, ne-a dezvăluit sursa noastră, în exclusivitate, sunt legate de felul de a fi al lui Iancu Sterp. ”Ella vrea o relație serioasă, asumată, o relație în care să investească sentimental totul. Iancu însă... vrea să mai copilărească. E adevărat, el are acum un anturaj care parcă, parcă îl și obligă să se distreze altfel. În plus, tentațiile când vine vorba de femei sunt multe, mai ales că acum s-a lansat și în muzică și, alături de Culiță, au tot felul de angajamente de acest tip. Dar, dacă Iancu va fi pregătit de o relație, sigur Ella îi va fi potrivită. De altfel, deja, Ella a și fost la Hațeg, la Iancu, i-a cunoscut familia”, ne-a mai spus sursa citată.

Ella
Ella a fost in Hateg, acasa la Iancu Sterp

Ella și Iancu se curtează de câteva săptămâni

De ceva vreme încoace, între Ella și Iancu Sterp tot au loc momente despre care oricine ar putea spune că sunt cele premergătoare unei relații. ”Vorbesc des la telefon, mai vorbesc și pe video. S-au și întâlnit de câteva ori, deși nu cred că au avut parte de prea multe momente intime, mai ales că Ella locuiește acum cu Manuela și că, în fiecare seară, cele două stau împreună. Dar, cu siguranță, se petrece ceva între ei, mai ales că Ella refuză orice altă întâlnire, și nu duce lipsă de admiratori, iar Iancu este atent din cale afară să nu fie pus în situația de a da explicații despre alte domnișoare”, ne-a spus sursa noastră. Cu toate acestea, momentan, între ei nu se petrece și altceva, tatonările lor având deja o vechime de câteva săptămâni, iar întâlnirile lor, nu puține la număr, nu s-au concretizat așa cum se întâmplă, de obicei, într-un cuplu, Ella de la ”Puterea Dragostei” și Iancu Sterp codindu-se cu privire la acest subiect.

 

Galerie foto 
Citește și:

Adevărul despre relația dintre Iancu și Ella de la ”Puterea Dragostei”! Dezvăluiri exclusive

Bombă la Puterea dragostei! O fostă concurentă face dezvăluiri șocante: „Am trăit o poveste frumoasă în Turcia”

Planta minune pentru inimă, creier și oase: Ar trebui să o consumi mai des. Ce alte beneficii mai are?

Manuela de la ”Puterea Dragostei” are iubit! Totul despre bărbatul ținut ”la secret” de brunetă Exclusiv

Ella de la Puterea dragostei, prima reacție despre relația cu interlopul George Pian: „Asta este viața...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies