Ce spune Carmen Minune despre numele bebelușului ei și despre căsătorie!

Carmen Minune a vorbit despre ce nume va purta bebelușul ei și al lui Bogdan Căplescu.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Carmen Minune se simte foarte fericită și împlinită în sânul familiei, iar venirea pe lume a unui copil îi va aduce foarte multă bucurie și liniște în relația de cuplu pe care o are alături de Bogdan Căplescu.

Recent, fiica lui Adrian Minune a vorbit despre ce nume va purta băiețelul ei. Însărcinată în luna a patra, artista a mărturisit că încă nu a fost cerută în căsătorie de către partenerul tău.

”Nu încă, este o decizie grea, ne tot gândim și ne schimbăm părerea des. Avem mai multe variante, dar nu știm sigur care este cea finală. Eu nu sunt superstițioasă, însă iubitul meu este. Nu am început să facem cumpărături pentru bebeluș, însă bunicii din ambele părți au început să facă atâtea cumpărături, încât nimeni nu-i mai poate opri. Dar am început să mobilăm camera bebelușului”, a spus Carmen pentru Viva.

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Citeste si: Prima reacție a lui Alexandru, după despărțirea de Bianca de la „Puterea dragostei”: „Vei rămâne doar cu frustrarea...”

Citeste si: Jurnalistul Rafael Henzel, care a supraviețuit unei tragedii aeriene în 2016, a murit

Citeste si: Adrian de la ”Puterea Dragostei”, anunț important despre relația cu Larisa! Ce i-a transmis concurentul iubitei sale

Întrebată despre nași, Carmen a răspuns: ”Acesta este un subiect sensibil pentru că avem mulți prieteni, însă ne dorim foarte tare ca părinții spirituali ai copilului nostru să fie un cuplu care să fie căsătorit, iar printre prietenii noștri, de vârsta noastră, nu se prea numără oameni cu căsnicii. Încă nu ne-am decis, avem câteva variante, însă nu știm sigur. Cert este că vrem ca aceștia să fie oameni de nădejde pe care copilul nostru să îi perceapă ca pe o a doua familie”.

Cât vorba despre căsătorie: ”Nu am fost cerută în căsătorie, pentru că nu am avut timp să înțelegem tot ce se întâmplă cu noi, însă prefer să las subiectul acesta deoparte tocmai pentru a fi surprinsă atunci când se va întâmpla. Deși ordinea lucrurilor în mod normal este alta, aștept momentul, însă nu mă gândesc atât de mult la el”.

Galerie foto 
Citește și:

Adolescentă, bătută și umilită în genunchi, de colege: „Când ți-am f***t una, te dărâm”

Poziția sexuală care înnebunește femeile! Cum a devenit ”arcul” cea mai populară formă de plăcere

Prima reacție a lui Alexandru, după despărțirea de Bianca de la „Puterea dragostei”: „Vei rămâne doar cu frustrarea...”

Olivia Steer, făcută praf de fostul cumnat după confruntarea cu medicul Craiu! Bărbatul s-a războit cu familia Steer pentru custodia băiatului său

Imagini HALUCINANTE cu Bianca Drăgușanu bătută de Alex Bodi! Abia se mai ține pe picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies