Ce spune Iancu despre formarea unui cuplu cu Bianca: „Faceți asta doar pentru bani? Vă mai întreb o dată”

Iancu s-a despărțit de Roxana și a vorbit despre formarea unui cuplu cu Bianca.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Thalida și Jador au avut ceva de împărțit în ediția de astăzi, iar mai târziu au ieșit la iveală detalii incredibile din trio-ul Roxana-Iancu-Bianca.

Thalida este acuzată că nu a vrut să facă un pas către Hamude, deși a venit pentru el în emisiune.

„Nu am mai vrut eu să fiu cea care este înțeleasă greșit, așa cum s-a întâmplat cu Jador. Mi-am dat seama de anumite lucruri. El se purta cu mine într-un fel, când a spus că a ieșit cu mine din milă, a greșit tot. Știi că te apreciez mult ca om, o să rămânem prieteni”, a spus Thalida.

„Când am greșit eu față de tine? Eu nu am făcut nimic”, s-a apărat Jador.

Cred că de la mine, când m-am machiat”, a spus Iancu, atunci când Andreea Mantea l-a întrebat de ce are fond de ten pe mână.

„Faceți asta doar pentru bani? Vă mai întreb o dată”, le-a mai spus Andreea Mantea, care nu a înțeles de ce mai apare numele celor doi pe tablă, deși nu mai sunt împreună.

Citeste si: Jador și Alex Zănoagă, război fără sfârșit pentru Simina: „Ți-ai fi dorit tu să fii în lesa mea...”

Citeste si: Victor Slav și tatăl lui, în premieră la TV! "A fost de mic cuminte și înțelegător. Nu puteam să fiu rău cu el, că începea să plângă"

Citeste si: Șocant! Un celebru cântăreț de la noi, rănit grav într-un accident de motocicletă! În urmă cu câțiva ani, Kempes era să moară tot pe motor

„Noi nu mai suntem împreună”, a mai spus Iancu.

Bianca, dezvăluiri neașteptate despre Roxana

„A început sezonul doi, așa cum a făcut cu Ana și cu Mocanu. M-a împins, a pus mâna pe mine, i-am spus să nu mai pună mâna pe mine”, a răbufnit Bianca.

„Eu sunt un bărbat liber, liber să vorbesc cu orice fată. Eu nu mai am nicio relație. Eu nu pot să îi impun ei nimic”, s-a apărat Iancu în ediția de astăzi.

„Puteam și eu să o împing”, a mai spus Bianca supărată.

„Eu chiar nu am făcut nimic cu răutate”, s-a apărat Roxana.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate