Șocant! Un celebru cântăreț de la noi, rănit grav într-un accident de motocicletă! În urmă cu câțiva ani, Kempes era să moară tot pe motor

Kempes pare urmărit de ghinion. Luni seară, fost solist de la Cargo a avut un accident rutier, după ce în urmă cu 24 de ani era să moară după ce s-a izbit cu motocicleta de un stâlp

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Ovidiu Ionciu Kempes pare lovit de ghinion. În urmă cu câteva zile a suferit un grav accident cu motocicleta, după ce în urmă cu câțiva ani era să moară tot pe motor.

Anunțul privind accidentul a fost făcut pe pagina lui oficială.

”Ovidiu Ioncu Kempes a suferit luni 1 iulie un accident de motocicleta foarte periculos. Concertul de la Rm Sărat de sâmbătă 6 Iulie îl va susține in condiții dificile.
Multumim tuturor care sunt și au fost alături de el in aceste zile dificile!
Colegii de trupa, prietenii, fanii, familia sunt alături de el și ii doresc sănătate maxima și însănătoșire grabnica”, este mesajul postat pe internet.

Citeste si: Cum și-a găsit sfârșitul o studentă paramedic în timpul job-ului. Impactul cu mașina i-a fost fatal

Citeste si: Horror! Un spălător de geamuri a ucis un tânăr, apoi l-a ținut 8 luni în podul casei, fără ca soția și cei trei copii să-și dea seama

fara descriere

Luni seară, șoferul unei mașini a întors, fără a se asigura, chiar în fața motorului condus de Kempes, iar acesta n-a putut evita impactul, intrând violent în autoturism. Cântărețul a ajuns la spital cu un umăr și un cot dislocate, cu nasul spart și o mulțime de răni la față, casca spărgându-i-se în urma coliziunii din trafic.

Kempes, în comă după ce a intrat cu motocicleta într-un stâlp 

Nu este prima dată când Kempes are accident de motocicletă. Acum 24 de ani, cântărețul  era să moară după ce a intrat cu motorul într-un stâlp. Pe vremea aceea, Kempes care era solistul trupei Cargo, a fost în comă mai bine de o lună. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate