Ce spune Teo Trandafir, prezentatoarea “Vrei să fii milionar?”, despre femeile cu părul scurt?

Luni, la ora 23:00, Teo Trandafir întreabă din nou “Vrei să fii milionar?”, într-o nouă ediție plină de suspans și adrenalină.

Autor: Radu Constantin

Între momentele de destindere dintre întrebările care o pot face milionară în lei pe una dintre concurente, Teo remarcă un lucru la tânără și o complimentează pentru alegerea pe care a facut-o în ceea ce  privește look-ul acesteia.

Citeste si: Un concurent de la “Vrei să fii milionar?”, pus în încurcătură, de o întrebare legată de tenis

Citeste si: Teo Trandafir, amintiri din comunism, în prima ediție a noului sezon “Vrei sa fii milionar?” Debutul noului sezon, astăzi, la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Teo Trandafir, tristă că Răzvan Ciobanu e atacat și după moarte: "Am citit lucruri abominabile despre prietenul meu"

“Trebuie să recunosc că înainte de a intra în platou, te-am studiat un pic. Îmi placi mult, pentru că ești o femeie cu părul scurt. Femeia cu părul scurt are un mesaj de transmis. De obicei, este vorba despre curaj”, spune

Teo.

Până la ce prag va ajunge concurenta pe care o va avea Teo Trandafir în platou și dacă va reuși să câștige marele premiu, veți putea afla urmărind ediția de luni, la ora 23:00, la Kanal D!

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies