Ce sumă exorbitantă trebuie să plătească Gheorghe Dincă pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu

Dosarul "Caracal" a fost trimis în judecată, în care Dincă este judecat pentru opt fapte penale.

Distribuie pe:

Ce sumă exorbitantă trebuie să plătească Gheorghe Dincă penru uciderea celor două fete


In articol:

Procurorii DIICOT au terminat de constituit dosarul în care criminalul Gheorghe Dincă este acuzat de răpirea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de cadavre.

Citeste si: Fals stomatolog prins de polițiști, în Baia Mare. Poliția îi îndeamnă pe pacienții așa-zisului medic să meargă la un control amănunțit

Citeste si: Marilena Rotaru spune că incinerarea Cristinei Ţopescu nu este creştinească: “Sfânta Scriptură vorbeşte despre ardere doar ca pedeapsă. Cel care optează pentru incinerare îşi neagă propriul botez”

Citeste si: El e iubitul secret al Cristinei Ţopescu, despre care nu s-a vorbit niciodată! Cristina s-a îndrăgostit de Marian la 19 ani! În prezent, el e un afacerist de succes! FOTO

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Ce sumă trebuie să plătească Gheorghe Dincă pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu  

Procurorii solicită ca Gheorghe Dincă să plătească cheltuielile anchetei, care se ridică la o sumă aproape imposibilă: 744.129,55 de lei

Și complicele "Monstrului din Caracal" trebuie să achite o sumă de bani, însă mult mai mică: 1.500 de lei.

„Conform prevederilor art. 274, alin. 1 şi 2 din C. proc. pen. solicităm obligarea inculpaţilor la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în cuantum total de 745.629,55 lei”, afirmă procurorii DIICOT în rechizitoriul privind cazul Caracal, potrivit antena1.ro.

„Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, anunţă DIICOT.

Informații șocante din rechizitoriu

După ce dosarul a fost finalizat și trimis la Tribunalul Olt, noi detalii ies la iveală din rechizioriul pe care judecatorii l-au citit cu mare atenție. 

Din câte se pare, Gheorghe Dincă avea mai multă grijă de animalele sale, decât de victimele pe care le ținea sechestrate. "Monstrul din Caracal" își transformase locuința într-o "casă a groazei".

Ce sumă exorbitantă trebuie să plătească Gheorghe Dincă penru uciderea celor două fete

„Din materialul probator a rezultat că inculpatul acorda o mai multă atenție și o mai mare libertate animalelor deținute în curte, asigurându-le în lipsa sa de la domiciliu accesul la nevoi primare (apă, hrană, libertate de mișcare, chiar și limitată la un țarc), ceea ce era cu mult mai mult decât îi asigurase victimei (ținută dezbrăcată, în întuneric, legată cu mâinile la spate și la picioare, la gură și la ochi…”, se arată în rechizitoriul întocmit de anchetatori.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate