Cea mai recentă cucerire a lui Giani Kiriță. Femeia l-a lasat fara cuvinte! Cine e aceasta aflați azi la ”Vulturii de noapte”

Formula de trei “vulturi” este completă, odată cu întoarcerea lui Giani Kiriță la cârma show-ului “Vulturii de noapte”, alături de Victor Slav și Cătălin Cazacu.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

În ediția de duminică aceasta a emisiunii, difuzată începând cu ora 23:00, la Kanal D, una dintre vedetele invitate îi face o declarație de dragoste uimitoare lui Giani Kiriță, care îl va lăsa pe acesta fără cuvinte.

“Lentilele de contact mi le-am pus special pentru tine, Giani. Uită-te în ochii mei!”, îi spune vedeta lui Giani, în timp ce o conduce la braț, pe platou.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Victor Slav, surprins în timp ce săruta o tânără din showbiz! Surpriză, nu este iubita lui: „Cu privire la sărutul care a existat între mine și Victor... A fost unul foarte pasional. Victor nu se mai sătura!” VIDEO

Citeste si: Teo a făcut dezvăluirea la “Vulturii de noapte”! Ce pregătire profesională are vedeta? Nimeni nu se aștepta la asta!

Citeste si: Secretul șocant de pe spatele lui Giani Kiriță! De ce le era tuturor teamă de el la Exatlon! S-a aflat abia acum!

Despre cine este vorba și cum reacționează Giani Kiriță veți putea afla urmărind ediția din această duminică a late night show-ului “Vulturii de noapte”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Galerie foto 
Citește și:

Giani Kiriță, de nerecunoscut! Cum arăta în urmă cu 19 ani: „Aveam părul vâlvoi”

Giani Kiriță și Vladimir Drăghia, destăinuiri despre ce au trăit la Exatlon ca antrenori: "Intimidarea este pentru cei slabi"

Provocat la luptă de Daniel Chiriță, Giani Kiriță răspunde: ”Cu Giani vor să se bată mulţi, dar e greu. E greu tare cu mine!”

Imagine superbă cu Giani Kiriță și fetița lui Vladimir Drăghia! Fotografia care i-a înduioșat pe toți de la Exatlon!

Andra Volos, în mașină cu un alt bărbat în timp ce Bogdan Mocanu își plângea bunicul. Cine este persoana misterioasă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies