Cei 7 violatori ai fetei din Vaslui au fost eliberați! ”Capul” lor este din decembrie acasă | DEZVĂLUIRI

Cei 7 violatori care au abuzat-o pe Raluca din Vaslui în noiembrie 2014 au fost eliberați și acum sunt acasă.

Distribuie pe:

Autor: C.L., A.B.G.


In articol:

Raluca, fata violată de 7 băieți din Vaslui, a trecut peste traumă, locuiește acum în Germania cu iubitul ei, cu care a început o nouă viață.

În același timp, în Vaslui, cei 7 băieți care ua violat-o îți văd de viața lor. Violatorii au fost eliberați rând pe rând, ultimul care a părăsit închisoarea a fost Silviu Burada, considerat ”capul răutăților”.

Silviu Burada, ”capul celor 7 violatori de Vaslui a fost eliberat după ce a făcut 5 ani de închisoare

Silviu Burada a primit 10 ani de închisoare, cea mai mare pedeapsă, și asta pentru că magistrații l-au considerat pe el organizatorul agresiunii.

Burada a executat 5 ani de închisoare, iar la finalul anului trecut el a cerut eliberarea condiționată. Cum aceasta a fost acceptată, Silviu Burada a părăsit penitenciarul și acum se află acasă. Conform judecătorilor, el este însă sub supraveghere și are obligația de a frecventa unul din programele de reintegrare socială derulate de Serviciul de Probațiune din Vaslui.

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Citeste si: SURPRIZĂ TOTALĂ! Dosarul olandezului pedofil care a șocat România se judecă și după sinuciderea lui! EXCLUSIV

Ceilalți șase dintre violatorii Ralucăi au primit pedepse mai mici decât Silviu Burada, așa că au fost eliberați înaintea lor.

Raluca a ajuns în atenţia opiniei publice după ce, într-o seară de noiembrie, a fost bătută și violată de un grup de șapte băieți, pe un câmp din Văleni, Vaslui. Fata avea 17 ani atunci și se întorcea acasă de la școală când tinerii au oprit mașina lângă ea, au luat-o și au dus-o pe câmp unde ar fi batjocorit-o până când aceasta ar fi leșinat.

La vremea aceea, situația Ralucăi a creat un scandal fără precedent care i-a împărțit pe localnicii din Vaslui în două tabere. Pe de o parte se aflau cei care îi plângeau de milă și se puneau în pielea ei, iar pe de o altă parte, o tabără care o blama ca fiind o fată cu o reputație proastă care a mai întreținut relații intime în grup.

Citeste si: Cum a răspuns tatăl Gabrielei Cristea la întrebarea: ”Ați violat-o pe Gabriela?” Care a fost răspunsul lui Eugeniu

Cazul tinerei, intens mediatizat, a dus într-un final și la apariția acesteia la emisiuni tv, unde și-a spus povestea. Scandalul s-a extins, au fost și proteste ale apropiaților violatorilor, care susțineau nevinovăția acestora și o pedeapsă mai blândă din partea judecătorilor.

Procesul a început în 2015 și s-a încheiat la mai bine de un an, cu condamnarea definitivă a tinerilor acuzați de viol.

Raluca, fata din Vaslui, violată de 7 băieți, se află acum în Germania cu iubitul ei

Raluca se află acum în Germania, unde îți trăiește povesea de iubire cu un bărbat mai mare ca ea, pe care nu l-a interesat trecutul ei. Tânărul îi face des declarații de dragoste chiar pe pagina de socializare și o duce mereu în vacanțe. Întreaga poveste a Ralucăi, fata din Vaslui, violată de 7 băieți o puteți citi pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Un bărbat din Bistriţa-Năsăud a făcut un copil cu fiica sa, după ce a violat-o de nenumărate ori

Ce sumă a cerut amantul Vioricăi din Blăgești pentru a apărea la televizor. Mirela Vaida a răbufnit

A intrat în închisoare după ce soția i-a umblat în telefon. Ce a găsit femeia este incredibil

Răsturnare de situație în cazul Veronicăi din Blăgești. Și-a plănuit propria răpire, însă a fost prinsă cu minciuna

Imagini incredibile! Un bărbat din Tulcea și-a înscenat un accident. Camerele de supraveghere au surprins totul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies