Cel mai bine plătit bugetar din România are un salariu mai mare decât al preşedintelui SUA, Donald Trump! Vezi cum a ajuns Ovidiu Badea să câştige 35.000 de euro pe lună!

Nu mai e un secret că cel mai bine plătit bugetar din România are un salariu uriaş.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

S-a aflat cine este cel mai bine plătit bugetar din România. Ovidiu Badea, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”, încasează pentru anul 2019 suma de 1,94 milioane lei (161.666 de lei - aproximativ 35.000 de euro - pe lună) pentru poziţia pe care o ocupă, potrivit Ordinului nr. 337 din 23 mai 2019, a dezvăluit Ziarul financiar. (vezi cine este deputatul cu datorii de 250.000 de euro)

Citeste si: Elena Udrea, probleme mari cu ANAF-ul! Fosta blondă de la Cotroceni a venit în țară pentru a-și salva averea | EXCLUSIV

Citeste si: Călin Popescu Tăriceanu câştigă de 5 ori mai mult decât soţia sa! Politicianul i-a făcut cadou Loredanei două apartamente!

Citeste si: Leon Dănăilă e cel mai sărac medic din România, deşi a făcut peste 30.000 de operaţii pe creier! La 86 de ani, nu are terenuri, case sau maşini!

Cel mai bine plătit bugetar din România. Ovidiu Badea este inginer

Astfel, Ing. Ovidiu Badea, cel pe care organigrama de pe site-ul Ministerului Cercetării şi Inovării îl indică drept director general al institutului, câştigă un salariu fabulos.  Potrivit CNBC, preşedintele american Donald Trump câştigă 400.000 de dolari pe an, adică 1,6 milioane de lei pe an, adică mai puţin decât Ovidiu Badea, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate