Cel mai cunoscut interlop român din Franța, răpus de coronavirus. Cum a reușit să intre în posesia unor sume uriașe de bani

Un interlop român a murit în Franța din cauza virusului ucigaș. Bărbatul avea 37 de ani și provine dintr-o mare comunitate de romi din Timișoara.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Cel mai cunoscut interlop român din Franța, răpus de coronavirus


In articol:

Niculaie de la Strasbourg era un interlop cunoscut pentru afacerile pe care le făcea cu mașini, dar și pentru cum păcălea bătrănii pentru a le lua banii. În vârstă de 37 de ani, Niculaie s-a stins din viață după ce a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19, în Franța.

Imediat după ce a intrat în posesia unei sume foarte mari de banil, interlopul s-a îmbolnăvit, iar boala i-a fost fatală. El a fost internat într-o clinică de specialitate, potrivit unor surse din Departamentului Anchete Speciale (D.A.S.) pentru Cancan.

Citeste si: Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îl critică dur pe ministul de Interne Marcel Vela: „Are un moment de pauză mintală”

Citeste si: Asistenta internată cu copilul de nici doi ani în focarul de infecție de la Suceava a primit rezultatul fiului ei după 18 zile: „Am sunat zilnic la DSP”

Citeste si: De ce verifică poliția prin stație CNP-ul în plină pandemie? Sute de români s-au ales cu dosar penal după ce au pățit asta

„A fost bolnav, a zăcut 14 zile, după care medicii l-au deconectat de la aparate și a murit imediat”, au declarat sursele citate.

„În Franța au murit mai mulți romi originari din România, infectați cu COVID-19, dar el era cel mai cunoscut”, au susținut aceleași surse.

Cum păcălea Niculaie de Strasbourg bătrânii pentru a pune mâna pe banii lor

Înainte să fie răpus de virus, Niculae intrase în posesia unei sume exorbitante de bani. El ar fi înșelat un bătrân cu 1,3 milioane de euro.

Cel mai important rol îl avea chiar soția interlopului, care ar fi sedus victima și ar fi reușit după aceea să pună mâna pe suma uriașă. (Citeste si: Angela Merkel a anunţat o relaxare a măsurilor din 20 aprilie. Şcolile şi liceele din Germania se vor redeschide începând din 4 mai)

Foto: Cancan 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate