Cel mai mare regret a lui Dumitru Dragomir: „E imposibil să treci peste așa ceva”

Deși Dumitru Dragomir pare că are o viață lipsită de griji, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este măcinat de un regret enorm.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Dumitru Dragomir a afișat mereu o fața zâmbitoare și ne-a bine dispus cu glumele lui, însă sub această personalitate jovială se află o suferință mare, peste care nu va putea trece niciodată.

Cel mai mare regret a lui Dumitru Dragomir: „E imposibil să treci peste așa ceva”

Ne-am obișnuit să-l vedem mereu cu zâmbetul pe buze pe Dumitru Dragomir, dar în spatele zâmbetului se află o suferință imensă, care îl macină de aproape 35 de ani. A descoperit secretul unei căsnici de durată, fiind căsătorit cu soția sa, Vica, de mai bine de 55 de ani, și deși Dumnezeu i-a binecuvântat cu doi copii, cei doi au apucat să se bucure doar de unu, Bogdan.

Citeste si: Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

Celălalt copil, Manuel, și-a pierdut viața la 18 ani, în urmă cu aproape 35 de ani, iar cauza decesului nu s-a stabilit nici până în ziua de astăzi. Viața celor doi s-a schimbat radicat într-o noapte, în care fiul lor s-a stins în timpul somnului, după ce a vomitat, aceasta blocându-i traheea.

Totul s-a întâmplat lângă celălalt copil al lor, iar de atunci Dumitru Dragomir încearcă să afle care este adevărata cauză.

În toți acești ani, de la moartea lui Manuel, Dumitru Dragomir și-a găsit alinarea prin muncă, însă lipsa lui o va simți mereu. 

,„Cel mai mare regret al vieții mele este că mi-a murit fiul la 18 ani. În rest, nu am regrete în decursul vieții.

Nu ține de noi, ține de Doamne-Doamne, dar… o să îl întreb pe Gigi Becali… acum, să vorbească cu Doamne-Doamne, dacă pot, eu știu, să mă duc și eu lângă fiul meu acolo. E imposibil să treci peste așa ceva. Nu poți să fii niciodată fericit în viață. Poți să le ai pe toate, pe toate, pe toate. Ai ceva care îți lipsește.

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

Dacă muncești, uiți. Cel mai mare lucru pe care l-a dat Dumnezeu pe pământ e uitarea. Dacă nu dădea uitarea, muream. Păi, de asta am și plecat de la Brașov. Eu nu aș fi plecat de la Brașov cu familia mea. Păi, stăteam toată ziua la cimitir. Asta este. Ăsta este cel mai mare regret, că nu am putut să îl văd și pe el realizându-se.

Cel mai mare regret a lui Dumitru Dragomir

I-a venit noaptea în somn să vomite, a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan (n.r. celălalt fiu) în pat. Eu am fost mai tare decât soția. Eu sunt un om puternic, trecut prin viață, prin necazuri. Păi, în ultimii 24 de ani am fost numai în procese.

Eu mai zic în felul următor: dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine, care eram un păcătos, și de ce l-a luat pe fiul meu, care era pur ca apa distilată? Dacă există Dumnezeu, de ce ia acum atâția oameni nevinovați”, a declarat Dumitru Dragomir.

Alexandru Manuel Dragomir a fost primul copil al lui Dumitru Dragomir, şi a jucat fotbal, ca fundaş central, la FCM Braşov, iar pe 15 ianuarie 1987, la numai 18 ani, a murit înecat cu propria vomă.

Citeste si: Ce avere are Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal primește de la stat trei pensii

Dumitru Dragomir mai are un copil, pe Bogdan care îl ajută cu afacerile familiei și este un bărbat familist. Acesta s-a căsătorit în 2003, iar împreună cu soția sa au doi băieți: Bogdan Călin, în vârstă de 17 ani, şi Robert Alexandru, care are 11 ani, care au ales o carieră în fotbal.

Cel mai mare regret a lui Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir, alături de familie

Surse: prosport.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies