Celebrul naist Nicolae Voiculet, revoltat de moartea Cristinei Țopescu: Rusine “colegilor” & “prietenilor” ei!

Moartea tragică a fostei jurnaliste Cristina Țopescu a șocat o țară întreagă și un val de mesaje a început să curgă pe rețelele de soclializare.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

De la vedete până la oameni simpli, cu țotii își exprimă regretul pentru pierderea fostei jurnaliste Cristina Țopescu. 

Celebrul naist Nicolae Voiculet, revoltat de moartea Cristinei Țopescu: Rusine “colegilor” & “prietenilor” ei!

Celebrul naist Nicolae Voiculeț a postat un mesaj prin de revoltă pe conturile de socializare prin care își exprimă regretul față de moartea Cristinei Țopescu. În plus, naistul îi condamnă pe apropiații fostei jurnaliste care nu s-au interesat de ea în ultima perioadă. 

„Asta e realitatea tristă a momentului în care cu toții am ajuns să trăim pe aici. Oamenii sunt tot mai însingurați și depresivi. E drama unei societăți paralele, falsificate, ipocrite și virtuale, lipsită de cultură și fără identitate. Cred că oamenii au cam inceput să-și piardă de tot valorile, compasiunea, mila, respectul și în special credința. Pe nimeni nu mai interesează de nimeni! Cristina Țopescu a stat singură (chiar și fără viață) 2 săptămâni fără să-i deschidă nimeni ușa sau să o caute cineva...tocmai acum de sărbători..! Ce Urât! Rușine “colegilor” & “prietenilor” ei! Dumnezeu să-i dea odihnă lângă tăticul ei pe care-l adora infinit! #cristinaţopescu”, este mesajul postat de Nicolae Voiculeț. 

Citeste si: Detaliul halucinant pe care l-au observat internauții pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu: „4944 de 'PRIETENI'? Halal prieteni...”

Citeste si: Vecina care a găsit-o pe Cristina Țopescu moartă: "Eu am alertat 112. La ușa ta ți-am pus lumânarea. A trebuit să trec printr-o haită de reporteri..."

Citeste si: Câinii Cristinei Țopescu au supraviețuit singuri, în curtea casei. Ce s-a întâmplat cu ei cât juranlista a zăcut fără suflare

Cum arăta Cristina Țopescu când medicii au ajuns la casa ei din Tunari: „Nici nu am recunoscut-o”

Medicii care au ajuns la locuința Cristinei Țopescu pentru a constata decesul spun că nici nu au recunoscut-o pe fosta realizatoare tv.

Medicii au ajuns la fața locului pentru a constata decesul, însă cu greu și-au dat seama despre cine este vorba. Trupul său neîsuflețit era de nerecunoscut, decesul survenind, probabil, de mai multă vreme, scrie observator.tv. 

Surse medicale spun că Ambulanța a fost alertată de poliție, la ora 21.39, duminică seară. Polițiștii au cerut un echipaj medical, care să constate decesul unei femei, în zona Tunari, conform Antena 3.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate