Chefi la cuțite 2021. Cine este juratul care a câștigat cele mai multe sezoane Chefi la cuțite

Cine este juratul de la Chefi la cuțite 2021 cu cele mai multe victorii în palmares?

Cine a câștigat cele mai multe ediții Chefi la cuțite
Autor: Loredana Dobre

In articol:

S-a dat starul emisiunii Chefi la cuțite 2021 de la Antena 1, iar jurații Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea sunt mai pregătiți ca niciodată să-și adjudece sezonul 9 al show-ului culinar.

Cine a câștigat cele mai multe ediții Chefi la cuțite

Sezonul 9 Chefi la cuțite 2021 se anunță unul plin de surprize. Cei trei trei jurați își pregătesc strategiile și se luptă să câștige cât mai multe amulete, care le pot da avantaje pe parcursul competiției.

Citeste si: Emanuel Neagu de la Survivor România a cucerit jurații Chefi la cuțite 2021 cu o rețetă inedită. „Am venit să arăt oamenilor de acasă că pot să fac orice”

Lupta este aprigă pentru că fiecare dintre chefi își dorește cu ardoare să adauge încă un sezon victorios în palmares. În ce privește numărul sezoanelor câștigate, unul dintre cei trei jurați este campionul en-titre al competiției.

Cine a câștigat cele mai multe ediții Chefi la cuțite
Jurații Chefi la cuțite

Sorin Bontea a câștigat cele mai multe sezoane Chefi la cuțite

Potrivit statisticilor, chef Sorin Bontea a reușit să câștige de două ori mai multe sezoane decât colegii săi de platou, chefii Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

După 8 sezone Chefi la cuțite, patru concurenți din echipa lui Sorin Bontea au reușit să câștige titlul de cel mai bun bucătar și premiul în valoare de 30.000 de euro.

Citeste si: Chefi la cuțite 2021, 1 martie. George Tănase îl aduce pe celebrul Salt Bae în fața juraților. „Nu te strâmba, pune mâna și gustă!”

În schimb, jurații Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au câte două victorii în palmares.

Presiunea este mare pe umerii acestora, după ce ultimul sezon Chefi la cuțite a fost câștigat de Ionuț Belei, un concurent din echipa lui Sorin Bontea.

Cine a câștigat cele mai multe ediții Chefi la cuțite
Ionuț Belei de la Chefi la cuțite

Cine sunt cei 8 concurenți care au câștigat Chefi la Cuțite

Chefi la cuțite, sezonul 1

Primul sezon Chefi la cuțite a debutat pe data de 7 martie 2016 și s-a încheiat pe 7 iunie 2016.

Bătălia finală s-a dat atunci între Cristi Șerb, Cătălina Amarghioalei și Mircea Farcaș. Câștigătorul a fost cel dintâi numit, Cristi Șerb, care a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Chefi la cuțite, sezonul 2

Cel de-al doilea sezon al show-ului culinar Chefi la cuțite a început la data de 5 septembrie 2016 și s-a încheiat pe 15 noiembrie 2016. Bătălia finală a farfuriilor impecabile s-a dat între Alex Bălan, din echipa condusă de chef Sorin Bontea, și Cristian Voicu, din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu, învingător fiind cel din echipa lui chef Dumitrescu. Cristian Voicu a câștigat trofeul și marele premiu de 30.000 de euro.

Citeste si: Drama unei concurente de la Chefi la cuțite 2021. A fost violată și a vrut să se sinucidă. „Mama îi spunea polițistului că doar caut atenție”

Chefi la cuțite, sezonul 3

Al treilea sezon a început pe data de 13 februarie 2017 și s-a încheiat pe 2 mai 2017. Concurenții din finală au fost George Manole, din echipa condusă de chef Sorin Bontea, Ioan Popa Giovanni, din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu, și Iulian Gianny Bănuță din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu. De data aceasta, victoria s-a produs în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Iulian Gianny Bănuță a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Cine a câștigat cele mai multe ediții Chefi la cuțite
Cătălin Scărlătescu și Gianny

Chefi la cuțite, sezonul 4

Sezonul patru din Chefi la cuțite a debutat pe data de 11 septembrie 2017 și s-a încheiat pe 28 noiembrie 2017. Finaliștii sezonului patru au fost Andrei Cristian Olteanu, din echipa condusa de chef Sorin Bontea, Silvian Hârâială și Mihai Necula, ambii din echipa lui Florin Dumitrescu. Norocosul câștigător din acest sezon fiind Andrei Cristian Olteanu. Concurentul din echipa lui chef Bontea a plecat acasă cu trofeul și marele premiu de 30.000 de euro.

Chefi la cuțite, sezonul 5

Sezonul cinci a fost câștigat de Bogdan Vandici din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu. Bătălia finală s-a dat între Bogdan Vandici, Cristina Pavel și Marlena Botezatu din echipa lui chef Sorin Bontea.

Chefi la cuțite, sezonul 6

Sezonul șase a început pe data de 29 octombrie 2018 și s-a încheiat pe 22 ianuarie 2019. Finaliști au fost Maria Burlacu și Andrei Balazs, din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu, Mihai Munteanu (Munti) din echipa lui chef Sorin Bontea. Mihai Munteanu (Munti) a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

Cine a câștigat cele mai multe ediții Chefi la cuțite
Sorin Bontea și Mihai Munteanu

Chefi la cuțite, sezonul 7

În sezonul șapte, bătălia marii finale s-a dat între Alex Popa și Bobby Săvoiu, din echipa lui Sorin Bontea și Alex Comerzan, din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Câștigătorul sezonului 7 a fost Alex Comerzan din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Cine a câștigat cele mai multe ediții Chefi la cuțite
Alexandru Comerzan, câștigător Chefi la cuțite

Chefi la cuțite, sezonul 8

Finaliștii sezonului opt au fost Roxana Blenche din echipa lui chef Dumitrescu și Ionuț Belei cu Maria Șandru din echipa lui Sorin Bontea. Cuțitul de aur din echipa lui Sorin Bontea, Ionuț Belei, a plecat acasă cu titlul de „Cel mai bun bucătar din România” și premiul de 30.000 de euro.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ți se face pielea de găină! Ce s-a auzit, de fapt, la cutremurul din 1977! Singura înregistrare

Emanuel Neagu de la Survivor România a cucerit jurații Chefi la cuțite 2021 cu o rețetă inedită. „Am venit să arăt oamenilor de acasă că pot să fac orice”

Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei s-a tunat! Vedeta și-a făcut o nouă intervenție estetică: „Mi-a fost foarte frică, recunosc”

Horoscop Zilnic Luni 26 Iulie 2021: Taurii reuşesc să termine un proiect foarte important, Peştii sunt foarte activi şi reuşesc să se ocupe de foarte multe lucruri

Umilinţă totală pentru Simona Gherghe! Nu a avut nicio şansă. O scot de pe post

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Gata! A început noua eră. Certificatul de vaccinare îți dă prioritate în magazine și la alți furnizori

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies