Cheloo, despre Delia:,,Ma-ta nu stie ca esti c**va”

Colegi la iUmor, Delia şi Cheloo nu s-au inteles atat de bine mereu. În urmă cu 16 ani, artistul o critica pe Delia în melodiile trupei Paraziţii.

Distribuie pe:

Autor: A. B.

fara descriere

Datorită internetului, melodia „Shoot Yourself” (Împuşcă- te) a trupei Paraziţii poate fi ascultată şi în prezent, dar imaginile recente cu cele două vedete nu se mai potrivesc deloc cu declaraţiile din trecut.

La vremea aceea, Delia făcea parte din trupa „N&D”, pe care cei de la Paraziţii o acuzau în mod direct de playback. Atât ea, cât şi colegul de atunci, Nick, apar în clip sub formă de păpuşi, împuşcate de Cheloo şi Ombladon.

Cu o părere asumată şi în public, colegul de juriu al Deliei considera în 2001 că blonda nu este nimic mai mult decât o altă apariţie trecătoare prin industria muzicală românească. Iată versurile dedicate Deliei, în urmă cu ceva ani, de colegul cu care împarte astăzi masa juriului la iUmor şi XFactor: „Sunteţi persoane publice/ Voi şi WC-urile publice, amice/ La interviuri ne vorbiţi despre ambiţii, apariţii/ Ne daţi definiţii/ Până când o să începeţi să vă pierdeţi dinţii/ Te ia în braţe şi îţi spune „Bravo, mamă”/ Dar nu ştie că eşti c...va, prostituţia muzicală”.

Citeste continuarea pe EVZ.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate