Cine a smuls interfonul de la vila Clejanilor? Ioniță, disperat după problemele cu Fulgy: ”L-am aruncat la coșul de gunoi”

Viorica și Ioniță de la Clejani nu mai au liniște de când Fulgy a început să aibă probleme.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Viorica și Ioniță de la Clejani continuă să-l apere pe fiul lui Fulgy, care a reușit în decurs de o săptămână să ajungă la poliție, la spital, să se certe cu bodyguarzii și să înjure pe toată lumea.

Părinții băiatului spun că Fulgy va fi alt om după acest episod și că se va concentra mai mult pe cariera lui. Pe de altă parte, Clejanii acuză presiunea continuă la care familia lor este supusă de o vreme încoace.

Ioniță spune că îi va tăia din bani lui Fulgy

”El va înțelege din greșelile pe care le face pentru că eu, ca și tată n-o să-l ajut să facă ceea ce a făcut. Va avea niște restricții de la mine foarte tari. Eu ți-am oferit foarte multe lucruri pe care nu ți le mai ofer... aici este rolul meu.(...) Acest copil nu a fost pregătit pentru jungla de afară. Și n-a știut să discearnă cine îi vrea binele și cine îi vrea răul. Aici trebuie să știi să-ți alegi prietenii... Experiența n-ai cum s-o ai la 21-22 de ani. Vin ăia, te pupă, te lingușesc, lasă-l pe tata că-mi pune numai condiții, mai bine cu ăștia aici”, a explicat Ioniță de la Clejani la emisiunea

Exclusiv VIP realizată de jurnalistul Cristian Brancu.

Citeste si: Ioniță de la Clejani, reacție dură la adresa celor care au profitat de Fulgy: „Vedeți că există poliție și legi pentru toate”

Fulgy
Fulgy a comis-o din nou

Citeste si: Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii- kfetele.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf reacționează, după scandalul cu Anamaria Prodan. Cum explică situația creată..- bzi.ro

Ioniță de la Clejani: ”Mi-am smuls interfonul să nu mai fim sunați”

Pe de altă parte, Ioniță a mărturisit că și-a smuls singur intrefonul de la poarta vilei din Dristor pentru că acesta ajunsese un element de presiune. ”Tot timpul venea cineva la poartă”, a dezvăluit Ioniță, fără să explice dacă se referă la jurnaliști sau la alte persoane neinvitate...

Citeste si: Viorica de la Clejani, anunț șocant despre Fulgy: „Îl însor!”

vila clejani
Interfonul de la vila Clejanilor a fost smuls

”Dragilor, aveți grijă de copiii dumneavoastră, nu credeți toți oamenii care vin spre dumneavoastră... Spre noi vin. Eu am rupt interfonul și l-am băgat în coșul de gunoi. Știți de ce nu mai am interfon? Pentru că vin fel și fel de oameni la poarta mea. Am acceptat să vină televiziunile acasă, asta e, mi-am asumat... mi-am rupt interfonul și l-am băgat în gunoi ca să nu mai fim sunați. Nu toată lumea care te pupă... unii îți lasă venin și sunt numai pe interes. Aveți grijă de copii, decât să scrieți mesaje rele este mult mai bine să faci niște povețe, niște sfaturi... E ușor să faci un rău, binele se face greu”, a mai spus Ioniță de la Clejani.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fulgy a fost arestat pentru următoarele 29 de zile! Ioniță de la Clejani a făcut anunțul: „Este victima unor nenorociți”

Alex Velea, declarații sincere după ce a fost trădat de cine se aștepta mai puțin: „Dacă ești prea bun, ești luat de prost”

Fulgy are parte de o cerere în căsătorie ca-n filme! Floricica Dansatoarea îl vrea de bărbat: ”Ne luăm amândoi, sunt domnișoară. Fii om de omenie”

Mâine este ziua cu trei ceasuri bune pentru 7 zodii. Iată zodiile care vor avea spor în toate

Visarion ALEXA, în stare de ȘOC! Decizia luată chiar astăzi de procurori

Veste tristă în lumea actoriei! Alexandru Arșinel s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani

George Simion, umilit crunt de o femeie. E scandalos ce a făcut liderul AUR

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies